Thursday, March 8, 2012

:: Baru 21 Tahun Dah Nyanyuk ::

Umur aiii nie baru 21 thn u..dh asyik terlupe barang sana-sini..kalau dh umur 29 mcm mana la gayanye kan..huahuahuahua..diah n nana jgn berkata2 okayh..hahahahahaha..serious tau..skang nie mmg selalu sgt lupe brg..henpon xyah ckp la kan..mmg dh selalu sgt dh..kalau kat umah tuh, selalu sgt terlupe where i put my hairband..selalu sgt2 lupe mana letak tau..beli satu bundle tp semua dh ilang tinggal satu je..yg satu tuh pun mmg selalu terlupa mana letak..yg segala jenis sepit xyah ckp la..kalau dpt thn sebulan tuh dh cukup terror dh..hahaa..pastu mule lah mencarik mcm org gile smbl merungut.."mana hairband aiiiiii"..smp mok mok selalu sgt ajuk2 ayat sama tau..kadang tetibe je die ckp "mana hairband aiiii"..pastu gelak2..tp aii tuh sengau skit..hahaaha..bile tanye asal ckp "aiii" mcm tuh then die kate sbb mak yg punye tone ckp mcm tuh everytime nak carik hairband..ya ALLAH,serious tau..tuan empunye diri pun xsedar ckp mcm tuh..hurmmm..

Patutnye kan ari nieh nak upload gambo2 time tgk Koala Bear n Kangaroo @ Australia..sbb kat umah x sempat nak upload..dh siap copy dlm hard disk dh tau semua gambo2..siap dh wat watermark lagi tau..tp end up hard disk ntah ke mana,gambo ntah ke mana..baru ingat nak cucikan mata2 u'olls ngan gambo2 cute Koala Bear ngan Kangaroo ari nie..but wut to do..semua dh terlupe..hahahahahha..

  stress gegurl stress..

6 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...