Tuesday, March 13, 2012

:: StarMall Mentakab ::

Last Sunday, after lunch kiteorg reramai gie mall yg baru bukak kat Mentakab..dh mcm rombongan cik kiah dah i tell u..hahaha..nama mall tuh StarMall..tapikan kalau saje2 nak mencari StarMall nie mmg xkan jumpa..kene ade org yg tau jalan, n yg boleh guide baru leh smp..sbb jalan nak kesana mmg susah..kene tembus housing area then baru leh nmpk..serious belit2..dr pekan Mentakab tuh ade la dlm 15-20minit baru smp..bile dh smp sana, ramai gak la org yg dtg sana walaupun baru bukak..itu pun belum abis lagi siap..yg siap baru 80% jer..kat dlm pun byk kedai x bukak lagi..kat keliling StarMall tuh mmg teruk lagi la sbb still under construction..nak wat rumah n shop lots..

StarMall nie dh maju tau..dh x mcm The Store dh..hahaha..siap ade Big Apple, Noodle Station, Mcd, Giordano..ermmm,itu je la pun yg tau sbb itu je yg nmpk..mcm Watson semua dh biasa sgt dh..coz before nie bile balik kg xde plak nmpk shops mcm tuh kat mana2 mall..ke mmg sbb everytime balik xde nak gie mall sbb tuh x penah nmpk..hahaha.

 best betul kalau umah kat dpn tuh..jln kaki je kalau nak ke StarMall..
 Pacific nie mcm ala2 Jaya Jusco la kalau kat KL
 shop byk yg x bukak lagi

Gong Xi Fa Cai dh lama abis dh kut..dh boleh2 dh bukak stage tuh..;D
ade jualan murah
 nmpk x patung Carrie's Junior tuh..kesian die asyik kene buli ngan budak2..hahaha..

Maju sudah Mentakab..;D












4 comments:

  1. lama tak singgah blog falsya rasanya. dah berwajah baru la......cntikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

    kat mentakab. baru buka ek. lantai berkilat

    ReplyDelete
  2. haaaaa...pasni kite g kluang lak..hahaha

    ReplyDelete
  3. @Cik FaRiZaM hehe..pink ttp maintain..;D..aah kat mentakab baru je siap..ssb tuh lantai berkilat..;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...