Thursday, March 8, 2012

:: Mangga..Nyum Nyum ::

Sedapnye mangga muda..nyum nyum..hehe..time tuh tgh online kat umah..ntah nape tetibe je tau teringin nak makan mangga muda colek ngan kicap + gula + cili padi + belacan skit..perghhhh..serious heaven..tuh yg wat lagi terliur tuh..tgh duk menaip nie pun dh terliur dh..heheehe..pastu post status kat fb psl craving with this mangga thingy..then wife kepada member opis mok mok, kak rina comment..alih2 kak rina kate nnt die akan pass mangga kat hubby die n pass kat my hubby..time tuh happy pun ade serba-salah pun ade..sbb mcm dh susahkan pulak rase..alih2 kak rina reply comment kate die dh pass kat hubby die..heheehehe..

So malam semalam menanti dgn penuh kesabaran walaupun x sabar sebenarnye..hahaha..kene plak semalam mok mok balik lambat sbb ujan lebat, ribut kat area opis katenye..xleh nak bergerak..so tunggu la..bile smp umah jer mok mok pass mangga tuh...wahhhhhh, happy happy happy..seyum lebar terus jadinye..so mangga dh dpt skang nie tunggu nak wat cicah jer..yeeeeehhaaaaaaa!!!..

dpt lepaskan gian teringin..

TQ KAK RINA!!!!..

12 comments:

  1. terbaik ni...ni macam boleh geng ngan sue jaa ni...mengidam macam sue...adakah...?????????????????mmmmm....kikikikikikiki...

    nak doa2 : minta2 la sya 1 geng ngan mak jemah suraya ni ....aminnnn,,,....


    kikikikiki

    ReplyDelete
  2. horrrayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy falsya dah pregnant...hahhahhahha... org prgnant e kuat ngidam yg masam2 ni tau...

    anak obersea lah nampaknya...muahhahahhahhahha

    ReplyDelete
  3. ko pregnant ek??? hahhaha

    x nak bg fm ke???

    ReplyDelete
  4. @syawalsimpsons heheehe..tetibe je teringin la mak jemah..ermmm,ntah la..tunggu je la ujung bln nie mcm mana..ehehee..

    harap2 la mak jemah sue..amin amin amin..

    ReplyDelete
  5. @IntaNBerliaN hahaaha..belum lg la ina..ehehe..teringin je bkn ngidam..tp harap2 ape ina ckp tuh betul..heheh..amin..

    ReplyDelete
  6. @watyz xde waty..belum lg..hehehe..

    aku terkurang beli la beb..ko masuk contest aku tuh tau..;D

    ReplyDelete
  7. @~diAhOntHeblOg~ huahuahua..nak wat canner weh..dh teringin..hahaha..

    ReplyDelete
  8. dah ada isi ke nie...
    kalau ada alhamdulilah boleh geng...

    ReplyDelete
  9. dah ada isi ke nie...
    kalau ada alhamdulilah boleh geng...

    ReplyDelete
  10. @cik Jue Aka Ibu Farisyah blum lg la jue..mudah2an..amin..leh la sama2 geng..;D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...