Tuesday, March 20, 2012

:: Kelam-kabut Contest Gegurl ::

Hadooooooo..first time wat contest nie jd kelam-kabut sudah..yg mana ade link tertinggal la, terletak link 2 kali la, mak dh hupdate tau..hehehehe..INA_noorlina, falsya dh letak dh link awak since falsya dh tgk awak punye entry n date entry..pelik jugak mcm mana xde link awak kat comment box..hurmmm,tp xpe skang nie dh ade..mintak maaf ye semua..ini la punca kalau sambil wat keje sambil wat contest nie..mmg kelam-kabut la jawapannye kan..in future mak akan jd lebih berhati-hati..sorry byk2.. ;D

6 comments:

  1. it's ok :)
    baru 1st time
    org yg byk kali buat pun still ada banyak salah silap :)

    ReplyDelete
  2. @Nad @ MamaZakwan hehe..itu laa nad...harap2 dpt minimize salah silap nieh..hehe..;D

    ReplyDelete
  3. hihi, xpe falsya.. papeponn tq yerr sbb list up kan jgk ina as slh sorg pserta :) mnelaa taw de rezeki blh bwk blik FM Gold Coast Australia kn heheh..by de way xsabo nk tggu sape laa yg bertuah menang 1hadiah dr falsya nih :) ble 2 nak umum? hihi

    ReplyDelete
  4. @INA_Noorlina hehe..it's okayh sbb falsya dh tgk ina punye entry psl GA contest nieh..xsabo kan rase..saje je falsya nak bg nebes2..nnt falsya umumkan sape pemenangnye..owner sendri pun nebes2 nak tau sape la pemenang FA contest nie..hehehe..

    ReplyDelete
  5. hihii.. biasalah tu... skrg dah mskkan nama kan.. :-)

    ReplyDelete
  6. @IntaNBerliaN seram gak ina..first time kan..hadooo..nebes betul..;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...