Friday, March 9, 2012

:: Wildlife Currumbin Sanctuary, Gold Coast - Australia ::

Dtg kat sini semata2 nak tgk koala bear ngan kangaroo jer pun..hehehe..sbb time kat Surfers Paradise tuh kiteorg tanye kat Information Counter kat mana boleh tgk koala bear..so die suggested dtg sini..siap bgtau details okayh..nak naik bus no brape,tunggu bus kat belah mana..very friendly and very helpful..n kat Information Counter tuh mmg ade jual tiket utk masuk Wildlfie Currumbin Sanctuary nie..so alang beli skali la..can't remember how much we've paid at that time..if i'm not mistaken around 30 plus Aussie Dollars..n smp2 je sana kan, kiteorg lega gile sbb dh beli tiket awal sbb harga tiket kat Wildlife Currumbin Sanctuary nie lagi mahal compared to ticket yg jual kat Information Counter tuh..beza bkn 2-3 dollars tau..around 20 Aussie Dollars kalau x silap..byk tuh..

First thing yg kiteorg nmpk after entered the gate was Koala Bear..seriously excited..sbb mmg suke gile koala bear nie..comel gile..time tuh semua koala bear nie tgh tido..the way they sleep pun cute..tido atas pokok..tp x jatuh..hehe..pastu ade la tmpt nak amek gambo ngan koala bear nie..siap leh peluk lg..tp mahalllllllllllll...convert MYR dekat 60hengget utk gamba yg x smp seminit..teringin mmg teringin tp bile pikir price tuh yg terus cancel..dpt tgk dr jauh pun jadi lah..mok mok siap tanye byk kali nak x amek gambo ngan koala bear..sbb dr KL duk sebut2 nak amek gambo ngan koala bear..pastu mak ckp la dr amek gambo mcm tuh xsmp seminit 60hengget,baiklah beli baju kat souvenir shop tuh ..hehehee..



cer nengok bus kat sana..serious bersih.. 
 Yeeehaaaaaaa..
 amboi3..tangan tuh nape mcm tuh mok mok..;p
yeayyyyy..we've finally arrived.. 
cute kan..
 comelnyeeeeeeee....
 jatuh kang baru tau..hehe..
 mcm nie punye gaya pun leh tido..hahaha..eeeeiiii..gigit kang baru tau..

They are so damn cute..rase mcm nak culik jer satu bawak balik..serious geram..

tulun tulun!!!..
boleh jd angkasawan x?..jgn jadi sawan sudey..ngeeee..

sama x?..hehe..
 seram tgk tgn die..
 nie la nama animal kat atas nieh..
 disebabkan malas nak berjalan kite naik train "chut chut" lg senang..

 romantik gituuu..auuww!!!

 ermmmm..nnt kite tgk entry pasal kangaroo plak okayh..till we meet again..





2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...