Tuesday, March 20, 2012

:: Jumpa Blogger SALINA@IBUAQIL ::

Ade satu ari tuh diah ajak gie jmp blogger SALINA@IBUAQIL sbb kan salina kene gie IJN utk wat check-up..mule2 nana mia x confirm boleh follow ke idak takut kene stay back kat opis..alih2 die wassup wassup boleh join..so kami ber-3 ler gie mengadap salina..so ari tuh venue dh set n time pun dh set, kiteorg pun bergerak la..ptg tuh gie umah diah,pehtu amek nana mia kat umah terus shoot gie KLCC..sbb kat KLCC la tmpt kiteorg nak jmp salina..

Dh la bile nak parking tuh ade cite..camnie, nak masuk parking tuh memula ingat nak pakai touch n go je sbb kami ber-3 sudah wat hal la kan masing2 x gie withdraw lagi duit..masing2 punye purse mmg ketandusan cash time tuh..n tau2 je la parking kat KLCC bapok mahalnye..so ingat bile guna touch n go senang la skit n xde la kene pakai cash2 nie bagai..alih2 elok je kete depan dh lepas after amek tiket parking, dan2 plak barrier tuh jatuh..adoiiiiii..wat hal betul la..nebes gegurl!!..hehe..padahal x langgar pun..barrier tuh yg jatuh sendri..so mmg xleh nak jalan la kan..xlama pastu abg parking dtg angkat barrier..bile nak sentuh touch n go xleh la plak..so terpaksa la amek tiket jugak sudahnye..nasib baik kene 6hengget je..kalau kene 16hengget, time tuh baru la dpt nengok masing2 menggelupur selongkar duit kat segala celah2 handbag..hehehe..

Best sgt bile dpt jmp salina..mmg sempoi..gaya mcm dh kenal lama dh..padahal baru jmp je kut dh mcm leh ngam..sama mcm jmp waty dulu la..mcm dh kenal lama dh rase..pertuturan tuh xyah nak cover2..sbb dieorg pun jenis yg selamba2 jer..haahahaha..

 while waiting for Salina


Nnt dtg KL jgn serik nak jmp kiteorg lg tau Salina..seronok dpt jmp even sekejap jer..;D





12 comments:

  1. sempat jumpa ina..seronoknya..

    ReplyDelete
  2. lepas jumpe mak jemah pulak la..kkakakkaka

    ReplyDelete
  3. @Mama Ema alhamdulillah sempat jugak jmp ina..even x lama..hehe..

    ReplyDelete
  4. @syawalsimpsons nnt kite jmp kayh mak jemah..xtau pun mak jema kat putrajaya..kalau x time jmp waty dh boleh dh ajak skali..hehe..

    ReplyDelete
  5. pastu kami plak ek
    hehehe
    penuh schedule plak nnt, haha!

    ReplyDelete
  6. memang seronok..teringin nak jumpa korang semua...dengan nana je pernah jumpa ...itu pun kerana "sarang semut"

    ReplyDelete
  7. @cik Jue Aka Ibu Farisyah sama la..asyik kat blog jer kan mengomen2..nak gak jmp2..hehe..xpe2..mana tau nnt ade rezeki kite nak jmp..hehe..

    ReplyDelete
  8. @Nad @ MamaZakwan boleh2..nnt kite set2 date..kite ngedet ramai2 okayh..;D

    ReplyDelete
  9. Alolololo!!!
    Kome duk panggil aku nama penuh..
    SALINA!!
    Cam janggal je rasanya..
    Weihhh panggil ina jer weihhhhh!!
    Hik3!!!
    Kan?! Kan?! Aku memang muka x malu kan?!
    Dpt gelak memang tak ingat donia kan..
    Dpt ngutuk lg aku x ingat donia..
    Tp dlm hati ada taman tau.. ;p
    Psttttt!! Aku dah jatuh chenta ngan rambut ko le gegerlll..
    Cantek siotttt!!!
    Ko saje jer layang2kan rambut ko tu dpn aku kan?!!
    Aku tarik karang baru tau.. ;)

    ReplyDelete
  10. bestkan dpt jumpe yg sekepala ni..hihi

    ReplyDelete
  11. @Salina@IbuAqil salina salina salina..;p..
    biau le aku lain dr yg lain..semua panggil ina tp aku panggil salina..hahahahahha..boleh gitu..
    aku behave okayh ari tuh..hahahha..
    alamak,kalau ko jatuh chenta ngan rambut aku,mmg x terbalas la jawabnye chenta ko..hahahaha..
    pandai x aku layang2kan rambut aku..ade ciri2 model iklan shampoo x?..kalau ade aku nak gie casting nieh..huahuahua..

    ReplyDelete
  12. @IntaNBerliaN best sbb baru jmp tp borak mcm kwn lama..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...