Friday, November 16, 2012

:: Chill @ Chili's With Husband ::

Last weekend kite ngan mok mok gie One U sbb nak tgk movie "Istanbul Aku Datang"..kiteorg saje je gie awal sbb nak jalan2 dulu..makan2 dulu..mok mok asyik tanye kite nak makan ape..tanye time tgh xtingin ape2 mmg ssh la kan nak pikir nak makan ape for dinner..

Sambil2 jalan tuh puas la duk pikir nak makan ape...masing2 pun bg la idea mcm2..kite tanye mok mok nak makan ape sbb asyik ikut tekak kite je..last2 mok mok kate nk makan kat Chili's sbb dh lama xmakan..adinda mengikut perintah kekanda..wahhhhh gitu...hahahahaha..

While waiting for our food, 
 
 semenggah skit muke mok mok time nieh..hahahaa
naive x kite?..wakakakakaka..
gambo nie mmg xleh blah..muke mintak lempang...mok mok la nie..amek gambo bile kite xready..pastu bile nak delete seboleh2 mok mok xbagi..gile xsenonoh muke serious i tell u..kuikuikuikui..

Our starter,
 
Tostada Chips..
Our drinks,
Strawberry Lemonade..kitenyeeeee..mok mok nye Ice lemon Tea..gambo xde..hehehe..

Our main course,
 Oldtimer Burger..mok moknyeeeeeee..
 Grill Chicken Sandwich..kitenyeeeeeeee..

Kitenye meal mmg xabis la kan..agaknye tang perut kite dh kecik mcm dulu2 kut..tuh yg xleh nak masuk makanan byk2 tuh...ehhhhhh, hahahahahaha..kalau mok mok baca nie kan mesti die gelak pastu perli2..hahahahaha..end up mok mok yg abiskan..hehehe..

13 comments:

  1. aler, ok per muka gitu...
    hahaha...

    hurmm...tak pernah lagi makan kat chillis tu

    ReplyDelete
  2. Sedap nmpknye tu..
    Cam cikmot.gak, tk penah p mkn kt chillis

    ReplyDelete
  3. sama je muke laki bini..
    pic yg 1st n 3rd tu mmg best.. sng citer, mmg korg sepadan la.. hahahah

    ReplyDelete
  4. sedap jer nmpk...haipssss godaan betul...

    ReplyDelete
  5. tostada chips????
    hahahahaha.. tak pernah makan....
    mmg kg btlkan akak ni...

    ReplyDelete
  6. Tostada Chips tu nampak yummy je..haishhhh terliur sudahhh..

    ReplyDelete
  7. Adehhh, terliur ni..
    terus rasa nak makan beger jugak :)

    ReplyDelete
  8. ahahah tu muke majuk ke ape tuu dik ! ;))

    ReplyDelete
  9. tak apa. janji comel je falsya.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...