Tuesday, November 20, 2012

:: Popilla Crave For More ::

Yes!!!..i will crave for more!!..wakakakakkaka..2 weekend lepas kite ajak mok mok gie Ikea..konon2 nak carik wrapping paper..gedik kan smp ke sana nak beli wrapping paper..kuikuikui..ade gak la masuk bookstore lain tp biasalah kan...dah kalau mata n hati dh berkenan yg hanya dijual di Ikea, masuklah 10 bookstore pun, semua xcantik..

Tp bile smp je kan, mak aiiiiii..ramai bebenor org..yg beratur nak bayar lagi la ramai kan..terus ckp ngan mok mok mcm xberbaloi je nak masuk Ikea semata2 nak beli 1 barang je..pastu beratur lama, bayarnye 1 je..hurmmmm, terus xjd..kebetulan plak best friend kite, ikhwan ade kat Ikano..so terus je la jmp die..

Bile dh jmp, pikir2 la tmpt nak lepaksss2..kite dh lama dh x makan tacos tp everytime nak makan mesti xkesampaian..dh alang2 kat Ikano tuh, apalagassss, mmg terus serbu la kan tmpt jual tacos tuh..lagipun aiiii tgh diet..so makan tacos je laaaa...wakakakaka..*harapan je diet tuh*..

tacos pun ade tag line tau...
 staff nie dulu penah nak bg kite tacos free..time tuh kite sorang je yg gie beli..mok mok gie masuk kedai mana tah..tp end up kite bayo jugak laaa..hikhikhikhik..
wahhhh, sendri tgk sendri terliur..canner tuh?...
 me n mok mok nyeeeeeee..yummeh-licious....;)
 kasik close-up skit tacossss...hehehe..nmpk x cheese yg dh cair2 tuh..arrgghhhhh!!!..
orange juice yg paling sedap...soothing jerrrrr bile lalu tekak..
 ikhwan, jaja n mizz nina..hehe..
2 org domok..wakakakakka..

Perut dh kenyang, mizz nina pun dh mengamuk, terpaksa la angkat muntut masing2 bgn dr kusi..kite jmp ikhwan ngan jaja kejap je sbb mok mok nak crk barang kat One U tp unfortunately, kedai tuh dh tutup sbb nak wat renovation..melepas mok mok nak beli shades kat situ..kite pun melepas jugak sbb mok mok kate die dh ade niat nak belikan utk kite skali...xdak rezeki kite ngan mok mok..xpe laaaa..hehehehe..

Bile dh jalan2 tetibe terpikir donut kat Big Apple..adehhhhh, mcm mana la nak diet kalau asyik pikir makan je..wahahahha..end up mmg beli jugak la tp 2 ketul je..mok mok xnk sbb diet katenye..dan2 je tau.

 mmg sgt3 tempting..
nie je yg ade..yg lain dh abis..

Itu saje la wat masa nie..hehehehe...

29 comments:

  1. Falysa dengan mok mok ni kan comel je..hehe…makan memang heaven kan kan delink kan..hehe

    ReplyDelete
  2. makan makan makan...hehehhe heaven kan???

    ReplyDelete
  3. makan makan dan makan lg...jom sme2 tmbh lemak.....donut big apple sedap kan...

    ReplyDelete
  4. Salam falsya...klu masuk blog ni mmg trliur tgk tpt mkn yg falsya & mok mok singgah....!!
    Gambar yg last tu...tak tahan tgk!!!!

    ReplyDelete
  5. hoi apekah sume psl makan ni
    hahahaa
    jahat tau u ni..buat i craving jugak

    ReplyDelete
  6. @pinky sbb tuh la bdn xturun2..ini la petuanye..wahahaha..sgt heaven..

    ReplyDelete
  7. @PinkUmmi jommm kite beramai2 menambah lemak..hehehe

    ReplyDelete
  8. @♥♥azatiesayang ♥♥ w'salam kak atie..kebetulan kak..hehehe..yg last tuh mmg kak kan..cannot resist..hehe

    ReplyDelete
  9. @SyaNa aii mmg suke wat u terliur syana...wahahahahaha..

    ReplyDelete
  10. fuh fuh sedappp nyee dikk
    banyak pilihan erkk ..
    kalau akk mauu nak try semua ekek ;)

    ReplyDelete
  11. @ieda kan kak..bile nak order pun boleh wat rambang mata nie ha...;)

    ReplyDelete
  12. oh sangat seronotttt trip makan2 awak. teruskan lagi menepek gambar makanan ye agar saya bule menjamu mata dengan jayanya kat blog u neh. ekekek. miss u ler babe. macam lama tak jumpa. aritu jumpa kejap beno

    ReplyDelete
  13. @Nory Zoulkefle besttttt....nie semua menggemukkan nie..hahaha

    ReplyDelete
  14. @Zila Zainal hahahaha..baiklah wahai bakal pengantin..hehehe..dh kawen nie asyik nak makan je tau...ssh betul nak benti..mish u more..nnt kalau ade free time kite lepaksss wokeh..ari tuh dh bgn dh tp kepala pening skit..;)

    ReplyDelete
  15. Terliur tgok BA tuuuuuuuuuuu.. oreo pulak tuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  16. port2 falsya tunjuk mesti best2...suka kasi terliur tau

    ReplyDelete
  17. hadoiiiii..memang betul2 menguji keimanan betulll...meriahh nye makanan

    ReplyDelete
  18. Ape lately ni asek citer pasal makan je ni? Lapo sudaaaa... =)

    ReplyDelete
  19. Falsyaaaa..
    Arrghhh.. tak suka
    Kita suka sangat makan kat Popilla tu.
    Terliur tahu! Mujur tak mengidam..
    Kalau mengidam.. paham paham lah. Sila post sampai ke kota bharu !!!

    ReplyDelete
  20. Nampak sedap jer Popilla ni... terliur.. :)

    ReplyDelete
  21. omg i want but dont think its available in penang

    ReplyDelete
  22. camna nak diet nie....asyik makan jer hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...