Tuesday, November 6, 2012

:: Special Gifts From Chenta Hati ::

Hahahahahahahaha..nak gelak dulu sbb bile sebut chenta hati je tetibe teringat my previous entry..wakakakakakakaka..kalau yg dh baca mesti xkan terkena dh..kalau yg belum baca tuh, silalah baca ye my previous entry..then u'll know ape yg kite merepek2 kat sini...kuikuikuikui..

Semalam before gie dating of course la kite gie umah mak dulu sbb nak fetched mak..pastu bile kite dh masuk umah, mak pun bukak la beg doremon die tunjuk kt kite ape yg die beli kt 
Langkawi...iye la, betul pe beg doremon..alaaa, luggage mak la sebenarnye..dlm tuh penuh segala2 barang..xker mcm beg doremon yg kat perut muncit tuh..

Pastu mak bg la kat kite yg mana kite punye..kite punye mak bagi,
nie..

Fungsinye utkkkkk,
ini..
gantung handbag..yeayyyy!!..xyah letak kat peha lagi dh..leh duduk dgn tenang..hehehe..

Pastu dpt,
chocolate..yummehhh!!!..

Then dpt,
  
ini..
mangga u'olls..ngan kuah cicah rojak Mak Bee sekali belanja..hahaha..

Pastu dpt lagi luggage bag ngan sudu n garpu n senduk..luggage bag tuh asalnye mak punye..then tetibe from Langkawi mak ade kol kite tanye nak x luggage bag..mak tersilap beli..mak kate kalau utk kite berdua ngan mok mok mmg muat sgt baju la..kalau kite nak yg itu mak nak beli luggage bag lg besar..everything is free is nice what..hahahaha..kan org tua2 kate rezeki jgn ditolak..ngeh3..gambo xde sbb kite dh simpan dua2 tuh kat atas almari..;p

Sudu n garpu n senduk plak, mak kate simpan utk umah kite sendri nnt..ehhh, umah mok mok..kahkahkah..pasal nak beli umah tuh, progress skang nie mok mok tgh nak masuk loan..nasib baik comp mok mok ade wat housing loan utk staff..xyah go thru bank..tp xtau la lama ke cepat ke..

Harap2 la segala2 proses cepat..cepat approve, cepat renovate..cepat renovate, cepat la kiteorg pindah duduk situ..weeehhhhuuuuuu!!!!..leh main polis sentri dlm umah sendri..leh berkejaran dari atas ke bawah umah, bawah ke atas umah..errrkkk!!!, okayh, my bad..too much info..hahahha..

19 comments:

  1. Ayu ada tiga tempat gantung hadbag tu..tapi tak pakai pun...
    choc...yum yum...

    ReplyDelete
  2. Ida pun guna gantung beg tu. ada munga munga lagi.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. So cute lah gegurl nih.. hehehe

    tersengih2 kt baca entry gegurl.. ;)

    ReplyDelete
  4. yeay!!bestnye nak beli rumah...

    gud luck untuk sya and mokmok

    ReplyDelete
  5. gojes bag hanger tu
    pelam tu pn gojes uuu hahaa

    ReplyDelete
  6. yeayyyy

    yeayyyyyyyyyyy

    yeayyyyyyyyyyyyyyyyyy

    mangga tuu x menahan dikk wehhh ;))

    ReplyDelete
  7. Yang last skali tu wat ros meleleh..hehheh.. Entah2 asben nak dpt rasa yang............. :p amin,,,,

    ReplyDelete
  8. wah tersangat untung tau...perghh buah pelam tu kecur liur kihkihkih

    ReplyDelete
  9. mmg best la falsya dpt hadiah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...