Friday, November 16, 2012

:: Istanbul Aku Datang ::

 Serious tau u'olls..mmg best gile tgk movie Istanbul Aku Datang..kalau yg dh biasa follow kite punye entry kan mesti dh dpt agak ape kite nak ckp kalau movie yg kite tgk tuh best.."A MUST SEE MOVIE"..so predictable kan..wahahahaha..ehh, mmg best la movie nie..ade jalan cite ade segala..mmg lain dari yg la movie nie..serious xkan rugi kalau tgk..serious serious nie..;p

Lisa Surihani sgt2 cute okayh dlm movie nie..sgt3..pastu kan dlm movie nie Lisa nie blogger...so ade la tunjuk yg die update entry..everytime scene tuh mesti mok mok pandang kite smbl ckp, "mcm mok mok"..sbb mcm ala2 gedik gitu kut..wakakakakaka..sentappppsss!!!..

Beto Khusyairy tuh mmg xleh nak ckp ape la..mmg mantopsssss acting die..selain Abg Aaron kite tuh kan (nak jugak), mmg kite suke gile tgk Beto berlakon..relax, cool, n kite suke gile gaya die..cara die ckp, cara die senyum, ehhhh segala2 la..dari dulu kite minat Beto tau..time die xglamour2 lagi la senang cite..skang nie baru la naik nama die..baru la org pandang lakonan die..mmg combination yg sgt2 best..Tomok plak okayh2 la..dimaafkan sbb rasenye die mana la berlakon sgt pun..hehehe..

Sape yg xtgk lagi sila lah pergi tgk..mmg best gile!!!!!..kite ngan mok mok verangan nak gie Istanbul bile tgk movie tuh sbb kat sana cantik sgt3..kami akan kumpul duit dari skang..chaiyokkkkkkkkk!!!..yo yo oooo je kan..alah, verangan je..verangan tuh free je u'olls..xyah bayo pun..so verangan la puas2..kuikuikuikui..

 cute kan lisa..;))))))
 
 beto beto beto....;)))))
 beli online..tp bile nak gie collect tiket nie, tmpt yg patut collect tuh yg pjg compared ngan kat counter..sighhh..

27 comments:

  1. tak sabar nak tengok jugak....lagi2 ada beto...suka jugak lakonan dia...

    ReplyDelete
  2. ramai yang cakap best siap repeat tgk lg...aduhhhhh xde gang nk ajak g skodeng istanbul ni....haishhhhhh

    ReplyDelete
  3. betul tue falsya...kita pun dah tengok..best sangat2...sepanjang filem tue tersengih jer tengok semua part2 dalam movie tue...berbaloi betul la

    ReplyDelete
  4. x puas atii.. kite nk ajak gak hubby g tgk.. x sabaaa.. heheh

    ReplyDelete
  5. @Che Rosliza Che mat kan CR..kalau beto ade mmg best..suke jugak ngan beto..;)

    ReplyDelete
  6. lisa comel sgt dalam cerita ni... dgn rambut keli² tu..

    ReplyDelete
  7. @pinky harus gie tgk...kesiannye..meh kite teman meh..;)

    ReplyDelete
  8. @mrs kayrul kan awak...cite tuh kalau 3 jam pun xrase..mmg best..hehe

    ReplyDelete
  9. @Nory Zoulkefle nak jugak la tgk beto lagi sekali..ehhh, hahahaha..

    ReplyDelete
  10. @Masya tau xpe kan..comel sgt lakonan lisa dlm cite nieh..hehe

    ReplyDelete
  11. Ala...tggu kt ceritamaster.com je la jawabnye, huhu!

    Suka gilak pd beto.!!
    Suke.sgt! =)

    ReplyDelete
  12. Teringin nak tengok, tp layan dvd je kot...

    Asben tak minat layan cinema ni :(

    ReplyDelete
  13. cerita ni memang gempak gile..best sangat!semalam baru tengok..huhu.kasi 5 per5 bintang la!

    ReplyDelete
  14. haa ramai cakap sedap dik ..
    sentappp akak .. ekeke
    nak jugak ke istanbul ..
    konperm akk tunggu adik download aje ;)

    ReplyDelete
  15. Wah..wah..cepat2 kumpul duit..hehe..nanti nak ikut jugaklah...sy pon minat beto sebab dia unik la kan kan..heheh

    ReplyDelete
  16. lahai lagi la rasa excited nak tgk ni...

    ReplyDelete
  17. ramai yg kata sweet je cerita ni.

    ReplyDelete
  18. Ida tgok hari tu dgn siblingsss.. BEST GILER!!! COmel ah citer tu kannnnnnn

    ReplyDelete
  19. agree!! memang A MUST SEE MOVIE..dah tgk gak and memang best! suka Beto jugak!

    ReplyDelete
  20. tak sabar lah tunggu filem ni main kat astro1st haha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...