Wednesday, November 14, 2012

:: Saya DiMana? ::

Saya di siniiiiii....hehehehe..kite kat Honda Sri Utama kt Sri Rampai nie..mok mok mintak tlg bwk kete die gie service..appointment kul 11am..tp yg bestnye nak tau x kul brape siap?..kul 3.30pm..adehhhh, masak gue nak tunggu lama gitu kat sini..

Tmpt service nie jauh dr semua tmpt..kalau xdh lama dh kite gie merayau..SA tuh siap suruh kite balik sbb tunggu lama katenye..mmg lama la kan..ingatkan bile kate gitu nak tlg antarkan gie Alpha Angel Wangsa Maju ke, antar gie balik umah ke..sekali takat tuh je..wahahahahaha..

Kite before kuar umah xde la kate nak makan ke hape sbb ingat nak beli je ape2 mcm roti ke McD ke..wahhhh, McD..mau bau satu tmpt nie..hahahahahaha..pastu bile dh otw kite pun xtau asal kite xbeli..mcm kene pukau je rase..kuikuikui..

So bile semua bende terlupe, mmg sudahnye kite skang nie tgh lapo tahap gaban la kan..nak jalan gie kedai makan mmg jauh je semua..migrain dh start nak naik dh nie..adehhhhh, ade sape yg baik hati nak tlg hantarkan food kat kite..hikhikhikhik..;)

14 comments:

  1. Adoi, jgn skip mkn kang lagi bahaya kot...naik teksi la kot falsya...

    ReplyDelete
  2. @Nad @ MamaZN itu la..serious lapo gile nie..nasib baik la ade air panas kt sini..minum teh tarik yolah..teksi?..aahkan..nape la xterpikir...sigh..

    ReplyDelete
  3. hui, sian nyer.... ayah ngan hubby Mira pon mmg antar servis kat situ... lps antar gi jenjalan dulu naik cab pastu bile dorg msg kate dah siap br dtg blk amik keta...

    ReplyDelete
  4. Salam singgah Falsya.>:) saya follow..:)

    ReplyDelete
  5. selamat menunggu kete ye...ieyda kat ofis nie dh kenyang, klu ckp awal2 leh tapau utk sya sekali.pastu pos ke tmpat sya servis tu..hihihiii

    ReplyDelete
  6. mmg bjanggut kalau menunggu kereta service ni....kena standy tapau makanan siap2...huhu

    ReplyDelete
  7. nadia palinggg stress kalau menunggu servis kereta. berejamm!

    ReplyDelete
  8. alahai... kesiannye dia kelaparan. sabar je la.

    ReplyDelete
  9. alahai siannya..minta lah tolong saper2 kat sana..mat bangla pun bolehkan..tolong belikan makanan..hehehe

    ReplyDelete
  10. makan makan makan.nanti gastrik kang..he

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...