Wednesday, November 7, 2012

:: Scrub Shirt ::

Bkn scrub muke okayh u'olls..cer translate scrub ngan shirt tuh..xker gosok baju..hehehehe..adeh, kepala ale tingtong skit sbb bertimbun baju yg nak kene gosok nie..huwaaaaaaa..

Baju keje mok mok dh berapa minggu dh xgosok plus ngan kite nye clothes lagik..eeeiiiii, bab2 gosok2 nie mmg la bapok malehnye weh..ade sape yg volunteer nak tlg kite gosokkan baju..mana la tau kan ade org yg suke gosok baju kan..hikhikhik..nie kes nak ngelat la nie..hahaha..

Nak tgk x baju kite bertimbun byk mana..sile lah ye tgk bakul kat gambo bwh nie..okayh gurls, aiiiii mintak diri dulu lah ye nak mulakan upacara gosok2 raba2 nie..ehhhh, raba2???..ehhh, kene la raba2 kalau xmcm mana nak betul2 kan baju yg nak gosok tuh..eeeeeeiiiiii, u'olls otak ale color kuning laaaaaaaaa sbb pikir lain..suke tau nak double2 meaning padahal kite single meaning je..kite kan seorg yg innocent lagi lurus..sila lah percaya okayh..wakakakakakaka..

42 comments:

  1. Selamat menggosok!
    Bab gosok kite taksuke..
    Bab lipat baju suka la =)

    ReplyDelete
  2. sue sokong nad..sue pon sama..tp kena jugak gosok..kalo minta akob..nnt dier gosok baju dier je..seb baik keje..

    ReplyDelete
  3. banyaknye baju..haha

    saya dah update.. jom check

    ReplyDelete
  4. aku nye pon sama ngan ko... hehehhe

    ReplyDelete
  5. gosok byk2 baru jimat letrik falsya :D

    ReplyDelete
  6. Hhhaha.. Kalau jd hobi menggosok ni mesti best kan.. Hahhaah

    ReplyDelete
  7. akak x suke gosok ..

    x suke lipat ...

    x suke sidai ...

    suke lepak2 gyg kaki ... aci !

    muahahhahaha

    ReplyDelete
  8. hehe..
    kite pon tang nak gosok baju memang ngeliat sikit...
    tpi tu la perkara wajib yang patut kite buat kan...

    ReplyDelete
  9. kadang2 suka kadang2 xsuka iron baju...blh???

    ReplyDelete
  10. menggosok ni mmg keje yg kene ade mood...
    Mira klu dah malas sgt mmg pkai je baju yg x yah nak gosok.

    ReplyDelete
  11. Sayaaaa boleh tolong..
    tolong tengok, ehehheeee

    ReplyDelete
  12. otak kite pink!!
    so sape yg kuning?? muehehehe..
    slamat menggosok la yer :)

    ReplyDelete
  13. kak syaaaa,
    nadia pon samee kak. iron baju adalah palingggg malas!

    ReplyDelete
  14. mengosok dan meraba adalah perkara paling malas..kene cari jugak satu hari untuk buat xtvt yg x berapa di gemari nii..

    ReplyDelete
  15. sy pon sama malas betol bab gosok baju..satu g lipat baju pun malas hehehe

    ReplyDelete
  16. x suka gosok baju...kekadang gosok seminggu terus baju kerja kekadang..peagi nak g keja baru terhegeh2 nak gosok...hihihi

    ReplyDelete
  17. memang tak boleh lari jauh bab kerja menggosok ni..

    ReplyDelete
  18. @Nad @ MamaZN bab lipat baju pun kite suke..hahaha..gosok paling malas..;)

    ReplyDelete
  19. @syawalsimpsons hahahha...lagi la gosok baju sendri je..sabo je la akob..hahhaa

    ReplyDelete
  20. @Afasz sbb jimat la falsya tunggu smp bakul penuh..hahaha

    ReplyDelete
  21. @♥ ROS ♥ tp masalahnye xtau bile hobi menggosok nie nak menjadi..hehe

    ReplyDelete
  22. @ieda aci aci aci..falsya pun suke jugak..hehehe

    ReplyDelete
  23. @~capital N~ betul3..menggosok nie mmg dh xleh nak lari dh kan..perkara wajib...;)

    ReplyDelete
  24. @pinky suke bile ade mood..tp mesti byk xsuke kan..hahahah

    ReplyDelete
  25. @PinkUmmi sy suke lipat baju..ape kate kite switch..hehehe

    ReplyDelete
  26. @Cik Nurul Siezuka tp tgn kanan je nnt yg bermuscle canner?..hhehehe

    ReplyDelete
  27. @Eiqa Almond alaaaa, nape tlg tgk je...tlg gosokkan skali la..hehee

    ReplyDelete
  28. @aizu's life ehhh, otak kite color sama la..hahaha

    ReplyDelete
  29. @yatie eee, mmg betulkan..kene amek mood..kalau mood ke laut mmg kat situ je la baju tuh duduk..;)

    ReplyDelete
  30. @Wanieys a.k.a IbuQalief rase mcm nak antor je laundry kan semua baju2 tu..tp bile pikir2 balik mahal..tp malas..canner tuh?..hehhe

    ReplyDelete
  31. @mrs kayrul mmg ramai jugak yg xsuke gosok baju nie kan..hahaha

    ReplyDelete
  32. @Ema Blog tau xpe kak ema..mcm mana pun kene jugak gosok..;)

    ReplyDelete
  33. kak fieda ni dh cuti sekolah legalah sikit kurang aktiviti menggosok ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...