Friday, November 23, 2012

:: Where's My Leopard??? ::

Soooobbbbbssssssss....sedih la kite nie tau..smp skang kite xdpt lagi handbag Leopard Dorothy Perkins tuh...uwaaaaaaaaa...mesti ade yg senasib kan..nana keding pun ade jugak beli handbag MNG kat comp sama..tp smp sudah xsmp..dh sebln lebih kut nak masuk 2bln..xpun lebih 2bln..kan mok mok ade order 2 handbag tuh..1 utk jaja, 1 utk kite..alih2 yg smp 1 je...aarrrggghhhh!!!..stresss!!...dh la tunggu skit punye lama alih2 yg smp 1..damnnnn!!!!..yg 1 tuh kite bg jaja..

Time tuh terus called mok mok ngadu..mok mok kate nnt die email balik kat comp tuh xpun try call dieorg ke hape..sekali email x berjawab, call asyik voicemail n failed..hangin la kite kan..kite kan jenis yg tahap kesabaran xtinggi..hahahahaha..kite mintak tlg mok mok call or email MyDeal wat report..sbb MyDeal nie mmg pandang berat bende2 gini sbb dieorg nak kene jugak jaga nama comp kan..

MyDeal akan tlg kite follow-up kan ngan comp tuh..kalau xde ape2 feedback jugakkkan, MyDeal akan refund balik duit kite dr company dieorg..bile dh tau gitu kan, hati nie xde la sakit sgt..hehehehe..ehhh, even handbag tuh murah je harga 50-60-70 hengget ke, still duit pe..boleh beli novel 4-5..sempat lg kan..hahahaha..

Kite kan siap set date lagi..kite bg masa smp certain date..kalau xdpt jugak, kene report kat MyDeal..so bile dh smp date yg kite set tuh, feedback apa pun taraaaaaakkkk, mmg hangin la satu badan kan..sekali kite angkat tepon dail no mok mok, mintak tlg mok mok report kat MyDeal..

Bile mok mok dh report kat MyDeal, baru la ade org nak call tanye parcel dh smp ke blum..baru la ade org nak kol bgtau nnt dieorg akan wat delivery parcel tuh ari nie la esok la...baru la dpt feedback..nak kene report baru ade semua tuh ke?..report tribunal terus kang baru tau..ngan MyDeal punye comp skali kene..



Kite tunggu okay bile handbag tuh smp..kalau smp hujung minggu dpn xdapat jugak Leopard kite tuh, kite akan report kat tribunal..kite ade hak pe as pengguna..ssssoooooooo...sama2 kite tunggu okayh...

 owh my Leopard!!!!..when can i see u????....;(((((

22 comments:

  1. alahai ciannyer...x dpt bakar je comp tu..sonang

    ReplyDelete
  2. Ala ciannya kat falsya….naseb ada mok mok tolong handle..huhu..laa len kali meh beli kat intan handbeg dari gred biasa sampai la 1:1..coach hado, lv hado, hermes hado, segala macam hado….(sempat promote lg tu) haha..bengang tak dngan cayer? Ekeke..apapun cabar eh ….cool down okey..:)

    ReplyDelete
  3. Mmg lambat falsya..aritu kite beli portable laptop table, dekat 2 bulan lebih kot baru sampai..

    ReplyDelete
  4. nanti Falsya sekodeng jap blog intan yer..falsya ada satu benda telepas pandang..:)

    ReplyDelete
  5. report jgn tak report....tapi handbag tu mmg cantik...i doakan hbag tu smpai okayh...=)

    ReplyDelete
  6. CANTIK YER HANDBAG TU..
    BELI KAT MANE???

    HEHEHE

    ReplyDelete
  7. sian dia..benda2 mcm nie memang, kalau beli online..kadang2 ok, kadang2 mcm nie la..sabar je la..

    ReplyDelete
  8. bkn senng nak berurusan on9 ni sbb ada yg tak brp nak telus. kesian kat my deal. tak pasal2 je kena tempias.

    ReplyDelete
  9. @syawalsimpsons kalau tau address dh lama dh serang..hehehe

    ReplyDelete
  10. @intanfirdaus247 wahhh, intan ade jual handbag nyeah..okayh skang dh tau..nnt kite crk intan je..hehehe

    ReplyDelete
  11. @Nad @ MamaZN kalau yg 1 tuh xsmp lagi xpe nad..nie order 2 handbag serentak tp yg smp 1 je..kan pelik tuh..;)

    ReplyDelete
  12. @pinky kite tunggu dulu okayh..tq2 pinky..;)

    ReplyDelete
  13. @mummy_ayu itu la..kene byk sabar ngan online2 nie..tp kalau nak beli brg online kene tgk comp jugak..mcm mydeal ke, dealmates ke..yg dh ade nama..at least dh ade guarantee kat situ..;)

    ReplyDelete
  14. @sal ya kan kak sal..itu laaa ssh kalau mydeal deal ngan comp gini..xpasal nama dieorg naik skali..

    ReplyDelete
  15. tuh yg wat sy takut nak beli online..tkut jd mcm nihla

    ReplyDelete
  16. kesiannn kak sya! :)
    dah la beg cantik!

    ReplyDelete
  17. eh, xsampai lg ke? nak pnjm yg tira punya dlu? heeee :)

    ReplyDelete
  18. Ni yg stress beli brg xsampai2....
    Bkn pa tkt kena tpu jer

    ReplyDelete
  19. tak suka beli online...lambat sampai frust hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...