Monday, November 19, 2012

:: Tambah Lemak @ A&W ::

Ade la one day tuh serious kite xingat bile..pas makan ngan family kite kat Subang Parade, tetibe plak bile otw balik tuh kite tingin nak makan waffle kat A&W..mok mok kan suke tunaikan ke-tingin-an kite, so mok mok pun drive la gie kat A&W area Subang tuh jugak..hasrat n niat dihati nak makan Waffle je with double scoop ais-cream + strawberry topping...wahhhhhhh, sbb terbayang2 tuh la yg jd tingin tuh...;))))))

Tppppp bile dh jejakkan kaki kat dlm A&W tuh, tetibe je ter-order Mozza Burger..mok mok plak tetibe je ter-order Coney Dog..wahahaha..set plak tuh..padahal baru pas makan tuh masing2..haissssshhhh, mana la bdn x dipam2 dua2..tp xpe la..cheat meal kiteorg..so kiteorg cheat la makan ape2 pun (alasan ke nak sedap hati tuh..hahaha)..ngeh3..

Padahal time tuh dh kul 10-11mlm gitu kut..melantak xabis2..kihkihkih..

domok..
kite kan order mozza burger..sudahnye burger tuh kite usik suku je..pastu dh xlalu dh nak makan sbb dh kenyang kut..tp xnk membazir kite take away je burger tuh..sayang la plak kan..
kembang kempis kembang kempis kembang kempis kempus..hahahaha..
aaahhhh!!!!!...my feveret..root beer without ais-cream..
hei sexy!!!!..;))))
yummehhh!!!!!..nie kite abiskan 3 suke..baru bg mok mok..hehee..

Jgn ikut pemakanan kami okayh u'ollsss..sgt3 la xsihat...tp kene bilas ngan exercise okayh..baru la balance...itu u'olls laaa kene wat gitu..kalau kite, kite exercise dlm mimpi..hahahahahaahha..

18 comments:

  1. Falsya..xper yg penting happy dan bahagia kan kan..huhuu

    ReplyDelete
  2. Lama nyee tak makan A&W... >_<
    jealous niee..

    ReplyDelete
  3. tambah lemak byk2 pun xpe....yg pntg happy

    ReplyDelete
  4. selagi nikmat makan tu ade, makan je Falsya...

    ReplyDelete
  5. aiskrim.....wakakkakakka teringat aiskrim kat peti ais kat umah....huhuhu....

    ReplyDelete
  6. dah lama tak pergi A&W...selalu kalau pergi sana..pilih float tu jer..hehehe

    ReplyDelete
  7. lama tak makan kat A&w...cedappnyer waffle icekrim tu..

    ReplyDelete
  8. yg penting ko happy dik
    akk pun dah lama x makan a & W nie
    cik hubby cukup suke float dia;)

    ReplyDelete
  9. kakkkk, float dia best sangattt. kenapa kak syaa tak sukeee. ;p

    ReplyDelete
  10. kalori.......kolesterol.....tambah lemak....ehhehehe

    ReplyDelete
  11. Dah lama x makan A & W.. sedapnyer Gegurl.. :)

    ReplyDelete
  12. tambah lemak lagiiiiii...xkesah lah yg penting nampak sedap haha

    ReplyDelete
  13. makan sorang...besar waffle tue kikiki...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...