Friday, November 30, 2012

:: Cuti-Cuti ::

Weeehhhuuuu!!!!..esok kite ke Kuantan..cousin kite yang kat Kuantan sanding..kire mcm cuti -cuti gak la kan..smbl menyelam minum air pe..hehehe..1 malam je kat sana pun..kiteorg gerak pegi Kuantan Sabtu pagi2 sbb cousin kite sanding tengahari..pastu ari Ahad baru balik..

Ehhhh, esok dh Sabtu kan....kejap je rase..mok mok siap dh plan dh nnt otw ke Kuantan nak singgah kat mana2 stall org jual durian kat area Bentong tuh nak makan Musang King..tah pape tah dh plan bagai..hhehehehe..tpppppppp, ade ke org bukak stall jual durian pagi2 tuh...silap2 time tuh dieorg baru nak gie kutip hasil kat kebun..hahahahaha..

nmpk sedap kan..tp kalau pahit n masam, mmg kite takat tgk je la kan..kalau lemak manis gitu mmg sebijik kite sorang pun kite leh abiskan..hehehehe.. 

Mmg esok pagi otw nak ke Kuantan kan bile dh smp kat Bentong mok mok kene turunkan tingkap amek bau durian Musang King je laaaaaa..hahahahhahaha..ehhhh, bkn mok mok je tau yg dh plan nak meyinggah..kite pun sama sebenarnyeeee..huahuahuahuahua..

Otw balik KL nnt, kite nak mintak mok mok singgah Genting Sempah sbb nak beliiiiiiiiiiiiiiiii, 
buah berangannnnnnnnnnnnnnnn!!!!...hahahahahhahaha..

35 comments:

  1. cantik isinye..tp kita tkleh la ratah..kena mkn ngan pulut...hehe

    ReplyDelete
  2. @mama tisya oooo, kene makan ngan pulut nyeah..makan gitu je mmg xleh masuk nyeah..

    ReplyDelete
  3. semalam pon kak intan beli sebiji lepaskan gian.sedap..sebiji rm10...pueh hati walaupun isi x banyak tapi sedap

    ReplyDelete
  4. Eh eh kuningnya isi durian tu... manis kee? terliur hoi!

    ReplyDelete
  5. Sme ler ngn ila...tk ske yg masam2 ase cm gas tu...ske yg lemak2 mnis... dapppp...mjilat jari woooo =D

    ReplyDelete
  6. wow! silau mata tgk kuning durian tuh...yummyyyy!

    selamat berjalan-jalan :)

    ReplyDelete
  7. @intanfirdaus247 sedap nyeah kak intan musang king nie?..rase pahit2 ke lemak2 manis?..;)

    ReplyDelete
  8. @::EIDA:: ntah eida...xtau la mcm mana rase..hehe

    ReplyDelete
  9. @Iela Lullaby ehh, kalau gitu nak gie makan durian xleh bwk iela..kang bile dpt yg lemak manis nnt berebut..wahahahaha

    ReplyDelete
  10. perghhh musang king meleleh tu....sedap giler....=)

    ReplyDelete
  11. Uiiii...!!
    sedapnye!
    Kang kalu singgah nak beli tu, beli byk sket ek! Hehe
    Bleh buat durian crepe =)

    ReplyDelete
  12. perghh kuningnya isi die...gerrammmm tgk...hihihih

    ReplyDelete
  13. @pinky sedap nyeah musang king...ape rase?

    ReplyDelete
  14. @Nad @ MamaZN takut proses pembuatan durian crepe tuh dlm perut je nad..sbb sebelum jd durian crepe dh telan awal2..hahahaha..

    ReplyDelete
  15. aku suke manis2 lemak
    syarul suke pahit2...

    adoii sedap nye tgk gambar durian ko tu

    ReplyDelete
  16. @SyaNa okayh..skang aku tau xleh makan durian ngan ko..nnt berebut..hahahahahaa..

    sama la ngan aku laki bini..laki aku xkisah janji durian..sbb tuh kalau dpt lemak manis die xusik sbb die tau aku xmakan pahit..die tala yg pahit2 jer..hahahahahahaa

    ReplyDelete
  17. wahh nak ke ktn !
    singgah dikk .. singgah semua tempat .. nak2 mok2 tuu tgh cari musang king
    cuma risau x der org jual lagi time tuu ;) .. x per

    dik .. kalau akk x der hal leh jumpe , akk x der di pkn sabtu nie , nak ke raub lak cadangnyee .. hurmm
    sms akk dik .. mana tahu leh jumpe ;)
    no ada di blog tau !

    ReplyDelete
  18. @ieda yeayyyyy!!..alang2 dh ke sana leh jmp kak ieda..falsya dh sms akak dh...;)

    ReplyDelete
  19. mak oii!...kuningnya isi durian...mesti sedap tengok isi pun cam tebal jer hihihi

    ReplyDelete
  20. @Che Rosliza Che mat itu lahhhhhh..nak kene rase baru tau..hehe

    ReplyDelete
  21. @watyz hahahahahahahaha..tah pape tah..sbb ko xsuke durian kan..haha

    ReplyDelete
  22. geramnya tengok isi durian macam tue.....nak sikit

    ReplyDelete
  23. sedapnya........geram tengok isi duriannya

    ReplyDelete
  24. masing2 dah plan tu. hahaha...

    ReplyDelete
  25. sana sini cerita pasal durian...malang nyer bunda tak suka durian..

    ReplyDelete
  26. sedapnya buah durian, isi pulak kuning.. Memang suka sangat :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...