Wednesday, December 7, 2011

:: Behind The Scene - SAFI ::

Bile dh menang nie dan dan terpikir nak wat entry pasal behind the scene nieh..cube kalau x menang..mmg x wat la kut..wahahahaha..bkn nak berlagak okayh..tp nak share sesama kite..ingat xpenat ke nak amek gambo utk SAFI punye contest nieh..letih woooo!!..even nak anto 1 or 2 pictures je tp kene la amek gambo yg cantik..angel ke betul..lighting kene betul..model kene mantopsss..mcm2 la..hehe..

Kiteorg wat PS nieh kat Taman Metropolitan Kepong..sebenarnye baru tau nama tempat tuh itu..before this panggil layang-layang je..sbb kalau weekend,mmg ramai gile org main layang-layang kat situ..itu yg keluar nama layang-layang tuh..weekend kalau nak keluar lalu situ mmg sakit je hati sbb jln jem..org ramai parking kat luar2 tepi jln..tuh yg wat sesak jalan..pagi2 dh bgn gie sana..sib baik umah dekat..tp umah dekat pun,mak lambat gak..hahaha..nana, diahnana mia dh siap breakfast lg kt Mcd tau..mencik!!..x tunggu pun..tp padan la muke sbb bgn lmbt..hahaha..
diah jadi make-up artis merangkap photographer..nie tgh make-up nana..
nie plak tgh make-up nana mia..
Sampai sana je dh parking bagai terus la gie kat gurlfriend2 ke-chenta-an hati nie..bapok jauh nyee weeiiii..kaki koi dh rase nak cabut doh nieh..waahaha..tetibe lak ckp bahasa kg sendri..xpenah2..saje je nak gedik2..padahal xtau pun nak cakap dialek kg sendri sebenarnye..dh kalau dr kecik family duk KL..camno je nak pandai ckp..ngeeeee..dh la berjln kat sana sorang2..ade la pulak bdk2 sekolah lepak2 kat sana..siap kene ngorat2 lg..aduhhh..akak dh tuo dh dik..ko xyah la beria sgt nak ngorat bagai..tau la muke akak nie mcm baya2 korang..babyface..hehehe..smp sana dieorg dh start snap2 pic..smp hati x tunggu mak!!..letak handbag kat tepi terus je tadah muke kat camera..wahaha..

nie salah satu pic
heheee 
nie gambo yg menang tuh
 Ngan panas terik,ngan dahaga,ngan kene ngorat ngan dak2 sekolah..aduhhhhh..pas after tuh berehat jap kat bwh pokok..dh mcm org sapu sampah lak rase..lepak bwh2 pokok bile penat menyapu..hehe..but we had fun la that day..at the same time boleh berjimba-jimba..hehe..n ntah bile x ingat kiteorg gie markas lepak kiteorg which is umah diah..nak register nama lah..plih gambo lah..makan la..haha..smp kul 2pagi kut..pastu mcm x larat nak balik umah..tido umah diah je..letihhh...

lepak2 dulu seround..
sesi memilih gambo utk contest..
sian mia smp tertido sudah..
 So,itu lah saje story about behind the scene..nk menaip pun mcm mls dh..hehe..

Daaaaaaaa...;)

10 comments:

  1. salam kenal falsya!!!!

    congrate buat kali keberape ntah!!ehhehehhehee...

    ReplyDelete
  2. @mama rifQy salam kenal jugak..hehe..its okayh..nak congrats byk2 pun xpe..

    ReplyDelete
  3. hahhaa..kenangan seme ni kan..
    penat2 kita ps walaupon 2 jam nak anto gambo 3 keping je pon
    blk ps tu tros aku ngan diah edit2 gmbr tros submit
    fuh tak sia2

    ReplyDelete
  4. mmg kenangan tok contest ni..mmg berbaloi

    ReplyDelete
  5. @Nana
    hehe..sgt2 kenangan..2jam berpanas terik,terbalas gak la..mcm2 isu kuar pasal contest nie..tp xpe..yg penting kite menang!!..weehuu!..

    ReplyDelete
  6. @syawalsimpsons sgt2 berbaloi..hehe..byk sgt kenangan psl contest nieh..;)

    ReplyDelete
  7. mmg berbaloi2 walaupun ps tgh panas.. hihii

    btw tahniah.. :-)

    ReplyDelete
  8. @IntaNBerliaN hehe..nasib baik panas pagi..kalau panas tengahari nnt dh boleh saing bangla dh..kulit sama..;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...