Monday, December 5, 2011

:: When Yellow Meet Pink ::

Pink is one of my fav color..ramai kut pmpn yg suke pink..kalau boleh sume nak pink..smp ke kereta pun pink..keyboard,mouse kat ofis sume color pink..kat umah xtau la mcm mana..tp mak nie xde la segala bende nak pink u'olls..teruk ke pe ntah smp ke kereta nak pink..hehehe..

Back to our topic..entry before nie kan pasal my pink sports shoes..related gak la ngan entry nie..still lg pegang watak utama la dlm ini cita..hahaha...en tunang n i dulu selalu gie jogging...tp xnk la cite pasal jogging sgt kat entry nie coz nnt ade entry pasal exercise jugak..hehehe..skang nak cite pasal kasut je..hehehe..

Kasut en tunang n mine mmg striking color-nya..en tunang punye yellow n mine is pink..kalau gie jogging kat tmn tun tuh mmg ssh la nak nmpk org pakai kasut color mcm kiteorg..kalau ade pun sorang dua tiga org je..en tunang slalu mention yg kasut kiteorg nie psycho..sbb color die striking..kire boleh buat mata pihak lawan sakit kalau ade any competition..xpun sebenarnye,konon2 lah...

pelikkan color masing2 punye kasut..
 Disebabkan en tunang punye kaki injured n baru nak start heal-ing at that time,die slalu kene tinggal belakang..so terpaksa la lari sorang2..dr jauh en tunang dh boleh nmpk dh tunang die nieh lari becoz of my kasut yg striking nieh..die kate kalau hilang ke or dh xnmpk org sbb jauh kan,die kate die tgk kasut je..kalau kasut pink tuh adalah saya..hahahaha..bengong..kalau berjln sekali ngan en tunang mesti org2 yg lalu pandang kasut kiteorg..mana tak nye..sorang kuning sorang pink kut..hehehe..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...