Wednesday, December 21, 2011

:: i-Pad 2 ::

Woooohhhuuuuuuu..seronoknye dpt i-pad2..nak2 plak i-pad2 free..biasa la kan,everything is free is nice..muahahaha..ari kiteorg checked in kat Gold Coast Sepang tuh berdebar2 je rase..hahaha..tp bkn checked in ngan mok mok okayh..no no no...mok mok kene tinggal kt umah..sian die..hehe..sorry mok mok,i nak collect i-pad2 i..i-pad i okayh..bkn u-pad tau..nnt u gak yg pakai..hehehe..tp serious cantek gile tmpt tuh..harga pun mmg sgt mahal la kan..kalau nak kene bayo sendri mmg idok le teman nak pegi..yg pegi ade 4 group..tp group kiteorg yg paling bising skali..muahahaha..kalau ade yg nak bengang2 ke hape ke,satu je.."kesah aku"..pinjam ayat mia jap..ngeeeee...

Malam tuh ade dinner SAFI..kire skali ngan bg hadiah la..tp before tuh dieorg ade bg briefing kate kene perform pulak..adoiiiiiii..lemah lutut i dgr..kene nyanyi2 lg u..tp nasib baik la suara kami ber-4 nie lunak dan merdu..tuh yg smp menang utk kategori SAFI IDOL tuh..wahahaha..xharap pun nak menang..kiteorg xde pun nak beria2 sgt menyanyi..tp dh suara kami mcm tuh..nak wat mcm mana..xde la sedap mana pun suara smp leh jd penyanyi,sedap utk didgr je..kurnia ALLAH..alhamdulillah..

After dpt i-pad2,masing2 balik bilik je dgn rakusnye bukak wrapping paper hadiah tuh..wrapping paper tuh dh mcm kene rapped dh..kesian..hahaha..n as usual kami pun bergambo sakan la..harus dan wajib okayh bergambo ngan hadiah..

 

Happy sgt2 dpt gie holiday ngan gurlfren2..jarang dpt sekali semua ade nieh..kalau takat berjimba2 mcm biasa wat gurl's day out selalu la..tp nak tido sehari mmg ssh nak kumpul..hehe..group kiteorg nie paling bising..mmg kami mcm nie okayh...mulut x reti diam..so kalau xleh nak terima...BACK OFF!!!!!...


13 comments:

  1. hahahhaa....best btl korang n the gang....

    ReplyDelete
  2. @pinkyhehehe..ssh nak dpt kawan bengong mcm nieh..;)

    ReplyDelete
  3. hahah mmg tak reti dok diam mcm budak2 terlebey vitamin nak memekak je keje...yg penting ipad kita punya hahahah

    ReplyDelete
  4. pehal apple aku terbalik..muahahahahaa

    ReplyDelete
  5. @Nana
    terlebih vitamin ape nye..terlebih gula lah..terus jd hyper..itu la pasal..sape2 yg nak jeling2,kesah aku..janji dpt i-pad..hahaha..

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. @mama tisya sbb tuh apple tuh suku dh xde..sbb kiteorg dh makan..hehe..

    ReplyDelete
  8. amboi korg siap gigit apple tau .. kasi arr skit kt i ni ..

    besh uols dpt pi , zr ni dpt bygkan pun jadi ler.. wakakak pi dlm mimpi

    ReplyDelete
  9. @fazilzurahehehe..itu pun gie sbb free..kalau bayo,idok ler..;)

    ReplyDelete
  10. syoknya dpt ipad fre.. mmg brg free nih best lah.. hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...