Friday, December 30, 2011

:: Toy Museum Penang ::

Keesokan hari mok mok teringin nak gie Toy Museum sbb member mok mok ajlan rujaini aka abone yg bgtau pasal Toy Museum nieh..mak pun ikut la kehendak hubby mak yg mok mok nie..padahal mmg x suke sgt..tp bile dh kat sana,dh mengadap camera terus tadah je la muke..hahaha..

Mule2 nak crk tempat nie kan sesat tau u'olls..mok mok la ego lebih kate boleh crk sendri..GPS ade xnak gune..apalaaaaa..alih2 gune gak khidmat GPS sbb dh kene leter bagai..smp je kat sana ramai gile org kt luar..ingatkan semua tuh baru nak masuk,alih2 baru kuar..fuuhh!!..nasib baik..sbb kat dlm tuh sempit tau..bayangkan kalau ramai2 mcm tuh berhimpit2 nak masuk..ayoyoyo,x sanggup mak u'olls..kire timing kiteorg time tuh ngam-ngam sui la..hahaha..kat dlm tuh mcm2 kartun jmp..pelik gak mana dieorg nie dpt patung2 kartun tuh..byk gile kut..rugi dr dulu x jd toy collector..kalau x,MAKCIK KAYO!!!!!....hahahaha..

Mmg x sah kan kalau gie mana2 x amek gambo..hahahaha..layan la gambo2 nie seround..2 3 round pun tada hal la..hikhikhik..

Largest kah?..

Aksi2 dlm gambo nieh adalah spontan..don't try this at home..at Toy Museum can..hahahahaha..


8 comments:

  1. @babYpose hello..mmg best..mcm2 jenis cartoon ade..;)

    ReplyDelete
  2. huhuu saya takut tgk kartun2 cam gini.. hahha

    btw, sy blm prgnant lg tp br je start plan nak prgnant.. hihii

    ReplyDelete
  3. bengong ni sama2 gedix elergik kamera hahaha
    aku lom msk lg muzium nih

    ReplyDelete
  4. @IntaNBerliaN kalau siang2 xtakut..tp kalau mmlm ye..hehe..

    opsy,ye ker?..alamak,sbb ayat kat entry mcm terconfuse skit..sorry..hehehe..

    ReplyDelete
  5. @Nana wahahaha..baru ko tau..aku berjangkit ngan wan sebenarnye..wahaha..apa la..blk penang dh boleh bwk mia gie jenjln sana..apa laaaa..

    ReplyDelete
  6. @~diAhOntHeblOg~ mmg scary..kalau mlm2 kat dlm tuh nmpk mcm patong tuh idup jer..hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...