Friday, December 30, 2011

:: Bengong punye pakcik ::

Ya ALLAH..kelmarin almost kene langgar ngan kete..nasib baik la ALLAH tuh masih nak bg peluang utk xmerasa sakit or mungkin mati ke..who knows..betul x..first time in my life that thing happened..citenye gini..pagi kelmarin gie Petronas nak isi minyak kete mok mok..sbb lately nie gie opis bwk kete mok mok..kete roadtax mati..hari before tuh malas nak isi sbb mesti kene kuar duit sendri isi minyak..so tunggu la mok mok..pagi tuh mok mok bg credit card before die gie keje..

Sambil2 nak menunggu minyak penuh,gie la masuk kedai kat dlm tuh..beli air tin MILO..sbb ntah nape tetibe je nak minum..dh beli n nak gie kat kete la nie..tgk gak kiri kanan,mmg xde kete..alih2 ntah dr mana dtg kete nie terus laju je..jenis yg mmg tekan minyak smp abis punye..ALLAH MAHA BESAR..sipi2 je kene..but still terasa la kat buntut nie tepi kete tuh..pakcik tua yg bwk..dh la ko xde nak tanye ape2 kuar kete ke ape..terus blah je..bodoh punye pakcik..umur dh 70 lebih ko xyah la nak bwk kete..kaki tuh pun bile tekan minyak dh xleh nak beza tekan skit ke byk..mcm @$#^&!!..menyusahkan org..pakcik x pakcik..tua x tua..bayangkan kalau time tuh ade kat tgh2 kete..pakcik tuh tekan smp 90km - 100km..xker tercampak or terperosok bwh kete ending-nye....sapo nak jawab tuh..kalau terhentak kepala,koma ke,mcm mana?..kalau lah bende tuh betul2 jadik,smp mati even pakcik tuh dh mati mmg aku xkan maafkan die..tp alhamdulillah,xde ape yg jadik tp rase sakit hati tuh still lagi ade..

Eeeeee..terbayang2 muke pakcik tuh..umur mmg tunggu mase je nak gone..geram nieh tetibe..sedangkan hampir2 kene langgar menggigil satu badan..i just can't imagine if yg dh kene langgar..adoiiiiiii..mintak simpang..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...