Friday, December 30, 2011

:: Hard Rock Penang ::

Bile dh bergambo2 sakan kat Miami Beach tuh,kiteorg gie Hard Rock Hotel sementara nak tunggu malam..sbb nak gie ala2 uptown kat Bukit Ferringhi tuh..nak gak tgk best sgt ke Hard Rock hotel tuh..sbb dh dgr dr byk mulut yg Hard Rock Hotel nie best..bile masuk je mmg cantek okayh..kalau harga kat sana ala2 murah,leh la duduk situ..tp kalau harga semalam = kiteorg nye 2 malam kat Northam All Suite Penang tuh,ape nak jadik..hahaha..masuk2 je mmg cantek..penuh ngan statue of the Beatles..hehe..siap MJ pun ade..besau gile..

Pastu masuk kat dlm..nmpk swimming pool..so gie la sana..siap ade mcm ala2 theme park lagi tau..Sunway Lagoon Mini..hhehe..best gile tgk..then ade bilik kat bwh tuh betul2 mengadap kolam..boleh terus terjun je tau..gile canggih..jakun mak tau nyah bile kat sana..haha..then gie pantai kat situ lak..dieorg punye private beach..bersih gile..ade jet-ski,leh naik paragliding (my fav okayh)..nak naik tp time tuh pakai skirt..camno pulak nak naik tuh..kang belanja org2 bwh kang ssh pulak..mau muntah darah masing2..hahaha..

Bergambo mmg harus la..pastu nmpk Hard Rock nye shop kat tepi2 tuh..agak tersorok gak la..mule2 masuk ingat nak look around je..xnk beli..alih2,terbeli gak..siap ngan mok mok pun terjebak beli skali baju Hard Rock..hahaha..
Pas kat Hard Rock nieh kiteorg gie uptown tuh..jenjln smbl crk dress utk dinner SAFI tuh..bile dh jumpa je terus beli..siap belikan utk diah ngan nana keding lagi..punye la jauh import dress dieorg tuh..nana mia punye x beli pun sbb die die ade..hehehe..









His n Mine


2 comments:

  1. jauh2 dtg dress biru
    akhirnya dapat kat aku juga hahaa
    ntah bile aku nk pakai ntah
    kena kasi jahit bawah dia labuh gile

    ReplyDelete
  2. @Nana haha..ko ingat si nana keding tuh nak pakai ke?..yg ari tuh pun sbb terpaksa..hahaha..itu la pasal..senang keje org dbkl..muahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...