Sunday, December 25, 2011

:: Petua Awet Muda ::

Kihkihkihkih..xleh blah la title nieh...sape la yg terpikir tittle mcm nieh..ngeeeee..majoriti org yg teka umur mak nie mesti kate 22 la,18 la,baru abis sekolah la..mcm2 segala umur..xde sape pun boleh teka umur mak nie betul..hahahaha...confuse sbb muke mcm budak2..siap ade yg x percaya nak tgk IC lg tau...hehehe..mesti ade org yg bace entry nie kate "ek eleh,poyo nye minah nieh."..tp "like i care"..muahahahaha..gile saiko..sbb bende betul kut..sbb dh x larat dh nak dgr org kate,"serious xnmpk mcm umur 2*"..bukan nak bangga..bersyukur dgn kurniaan-Nya..actually ade baik buruk muke babyface nieh..
Byk la kejadian yg penah hadap..time tuh ingat lagi keje kat Proton Edar..kiteorg ramai2 gie breakfast..time tuh mmg gatal nak potong rambut pendek..sekali bile nak bayo je brader tuh tegur,"adik nie baru lepas amek SPM terus keje nyeah"..muahahaha..ntah ape2 ntah..umur dh nak masuk suku abad dh kut bang oiii..pastu terus dh x potong rambut pendek..rambut pendek nie time2 sekolah je sebenarnye..dh abis sekolah baru simpan rambut panjang..sbb leceh la pakai tudung bile rambut panjang2 nieh..hehehe...

Petua utk awet muda is senyum n happy la selalu..even kat dlm hati tuh Tuhan je yg tau..n jgn la nak lokek senyuman tuh..tp x semestinye kite nak kene senyum kat org yg kite kenal je..yg x kenal pun boleh je..kan senyum itu sedekah..mungkin dgn senyuman tuh wat muke x nmpk mcm mana umur kite...me n my gurlfrens mmg x nmpk mcm umur kiteorg tau..sbb kiteorg selalu happy je..selalu gelak je..bkn nak wat2 cite..tp itu la yg org byk ckp..buat ape nak menyombong x tentu pasal..n xrugi ape pun kalau nak senyum kat org..tp jgn la asyik senyum je..kang org ingat gile pulak..hahaha..tp jgn la samakan pulak ngan org2 yg wat botox..itu dh lain kes dh tuh..itu dh tahap joker dh tuh..hahahahahaha..



So moral of the story, SENYUM LA SELALU..



0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...