Thursday, December 22, 2011

:: Gold Coast Sepang ::

Sebelum nie lalu je kat Gold Coast Sepang nieh n mmg dh start terpegun dh tgk..even dr luar..dulu time baru2 nak siap pun dh nmpk cantek..bile dh siap,sendri mau ingat la kan..hehehe..sape je yg x teringin nak stay kat sana..sbb dulu ade gak la dtg kat Bagan Lalang nieh makan ikan bako..ikan sgt fresh n sgt sedap okayh..siput bamboo masak cili padi..pergghhh..terangkat lah..nyum nyum..tp xleh nak makan beria sgt sbb allergic sepi..xleh makan seafood..xbest betul..tp nasib baik la geng ngan hubby aiii..wahhhh,skang hubby la plak..dulu en tunang..wahahaha...nak rase skit pun kene marah dh..nak cuit pun kene marah..kuis pun kene marah..belum masuk mulut lg..kene tumbuk kut tulang rusuk iiii...sedih betul..

Sbb tuh bile tau nak gie kat sana terus excited..double excited lg sbb nak collect i-pad2..hehe..smp je sana dh x sabar dh nak turun bas..tepi laut lg u'olls..the ocean scenery very the beautiful..i'm sooo in love with ocean..very relax-ing..then dh checked in n dh dpt kunci,kiteorg pun gie la ke bilik..tp nak ke bilik kiteorg tuh agak jauh la kalau berjln..berpeluh gak la kalau berjln..so kiteorg naik buggy instead of walking..first2 naik buggy duk kat belakang skali..sit mmg mengadap belakang..nmpk mcm best tp xbest pun..mcm pelik..mcm naik kereta yg asyik reverse je..hahaha..time tuh duduk ngan nana mia n nana keding..all the way asyik gelak je tau..then bile nak naik buggy je nana mia n nana keding dh start bising2 xnak lg dh duk belakang..serik sudah..hahahaha..kiteorg nieh dr start jmp n smp la balik mmg asyik mulut bising je..sbb kiteorg mmg mcm tuh kalau berjmp..

Dh smp bilik,masuk je,semua duk jerit tgk bilik..mcm2 bunyi kuar..sbb bilik kat sana tersgt la canteknyeeeeeee..rase mcm sayang je nak kuar bilik..ehhh,tmpt tuh sesuai utk org2 yg nak gie honeymoon tau..sbb mmg xkan kuar bilik pun..hahaha..ari last kiteorg kat sana naik buggy..n driver tuh mmg sgt best..dr die la kiteorg tau harga bilik2..paling murah RM800..itu bilik yg biasa je kut..kiteorg punye ade 2 bilik..terkejut beruk kiteorg dgr harga bilik kiteorg utk 1 malam berapa..RM1,800 tau..gilossssss i tell u..paling mahal RM3ribu lebih..mahal2 pun ramai tau org yg gie sana..kayosss...hehehe..











6 comments:

  1. bertuah kita kan beb
    dapat merasa duduk resort mahal
    kalau nak bayar sendiri memang tak lah

    ReplyDelete
  2. @Nana
    sgt bertuah u..itu lah..aku ajak wan..xde nak pikir ke ape..xde gape pun antara soala ngan jawanpan..terus kate x boleh..sbb die dh tau harga semalam berapa..adoii..

    ReplyDelete
  3. mmg rezeki korang kan..mmg best..bertuah badan...

    ReplyDelete
  4. saya yg tengok ni pun teruja..!! hihii

    ReplyDelete
  5. @syawalsimpsonsalhamdulillah..rezeki yg ditolak..heheehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...