Tuesday, December 6, 2011

:: Jerawat vs Mok Mok ::

Pimples is women's enemy kan..sbb kalau keluar satu jerawat,die punye kecoh satu kampung..hahaha..kalau satu muke kuar jerawat xtau la mcm mana..baru2 nie ntah kenapa tetibe ade jerawat tumbuh satu je kat betul2 bwh bibir..actually i don't really mind pun kalau ade jerawat takat satu nie..coz sooner or later kering then hilang gak..tp yg wat stress-nye kalau tumbuh jerawat nieh,bile jmp mok mok..aduhaiiiiiii..stress betul tau..rase mcm nak gigit je mok mok nieh..geram rase..kalau gigit tuh mau xlepas..tp kelakar pun ade gak la..

Mule2 mok mok x perasan tau ade jerawat..ntah mcm mana die terperasan ntah..sbb jerawat tuh warna putih..mmg la nmpk..time tuh pagi..kiteorg otw nak gie jmp photographer utk wedding..pastu tgh borak2 dlm kete,tetibe je mok mok mcm terkejut..apalagi.gegurl pun tanjat la jugak..tanjat gegurl tau boboi nieh..hahaha..pastu mok mok dgn selamba dgn rase x bersalah boleh ckp "mok,ade nasik terkeluar kat mulut u,kot ye pun lapar,jgn la simpan wat bekal..kalau u lapar i bwk u gie makan..xyah ssh2 nak simpan bekal nasi tuh kat tepi bibir,makan balik nasi u tuh"...mule2 i was kinda blur tau..ape yg die merepek meraban nieh..bile dh dpt tangkap terus mcm geram nyeeeeee....aduuhhhhhhhaiii..nasib baik la time tuh tgh x minum air teh tarik ke kopi ker..kalau x,mmg selamat muke u yg hensem tuh mok oiiii...free2 je dpt facial perisa air teh or kopi..adehhhhh..

After jmp org photographer tuh,tetibe perut lapar..biasa lah..pagikan..perut mintak nak breakfast..tetibe teringin nak makan nasi dagang...sbb si diah la nieh..sape suruh post entry pasal nasi dagang..pastu mok mok pun bwk la tunang die yg suke teringin nie gie makan nasi dagang kat uptown..xsedap la nasik dagang die..baik gie kat danau kota..lg sedap..terasa dagangnye..hehe..tp bedal gak la kan..perut dh kenyang,mata dh layu,kiteorg pun balik lah..mok mok pun kene balik awal coz sedara die nak dtg umah..

So ptg sambung lg dating..xde la dating pun..nak collect baju utk reception sebenarnye..tetibe mok mok wat hal lg.."sayanggggg,sedap sgt ke nasi dagang pg td smp u nak kene simpan wat bekal smp ke petang..kan i dh ckp,jgn bwk balik nasi tuh..kalau nak makan lg nnt i bwk u gie makan nasi dagang"..uwaaaaaaa....stress mak u'olls..lg geram nada die berckp tuh mcm x bersalah tau.."nape bile i pandang pipi u,i nmpk nasi dagang"..lagi sekali..uwaaaaaaa...pastu bile agak2 jerawat tuh dh kering terus mak pecahkan..xde nak tunggu susut sendri..stress asyik kene je..hahaa..esoknye tuh kuar ngan mok mok..ingat xde ape2 lg la yg die nak ckp sbb jerawat dh pecah..sekali "eh,mana nasi dagang u?..alamak,nasi dagang dh bertukar menjadi bubur laaaaaa"..
Damnnnnn!!!!..

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...