Monday, November 17, 2014

:: Best Birthday Wish Ever ::

He definitely not the first person who wish me..sape lagik..somiku lerr..wiwiwi..its okayh sayang..i understand..mok mok semalam die letih sesgt letih..sbb sabtu berjaga smp pagi ahad kat opis..ahad mlm tuh pas dinner dh flat dh..dh nmpk "bintang" katenye..sian domok aiiii..

Pagi td bile mok mok nak gie opis pun xwish..huwaaaa sedih tp xsedih sgt sbb kite ngantuk sbb mek asyik terjaga2 pastu menangis yg beria smp batuk2 tersedak2 smp xde suara..xtau la asal..ke sbb sebelum tuh main xingat dunia..duk ngekek2 gelak..mungkin la kot kan..mommy pujuk2 xjalan..suruh upin ipin pujuk baru le jalan..baru la senyap..kite xtau nak wat ape dh time mek ngamuk tuh..sudahnye kite bukak upin ipin kat henpon terus senyap..adehhhh...T_T..

Okayh, kembali kepada sayangku yg tua tuh..wakakaka..

Kite dpt notifications kat fb dari kawan2 yg wish..kite baca tau each and every wishes..nak reply tunggu malam kang kite reply sekali harung..tq for all the wishes..happy sesgt!..muahxxx..

Sekali kite dpt wish dr somiku..bile baca post tuh, ya Allah, kalau mok mok dpn mata, kompom kite polok mok mok kuat2 and "patuk" pipi mok mok mcm burung belatuk..suweetttttt sesgttttt!!..hati rase mcm blooming jer..mcm sayu pun ado..

Semua yg wish tuh semua best tp opkos la birthday wish dr husband lg bestest..hikhikhik..

Boleh x kalau kite nak share ngan u'olls..

Yang nak baca, baca la..yg agak2 jeles ke nyampah ke, xyah la baca..kihkihkih..

Nie haaaa,
143 sayang!..

Biau le org nak kate, "ek eleh, lakik aku setiap hari duk kate gini relax je..baru dpt gini nak kecoh!"..ye ye mmg kite kecoh..sbb tuh la korang xheran korang relax sbb lakik korang duk kate bende gitu hari2..

Kite rase mcm nie sbb bende2 gini jadik hanya once in a blue moon hokeyh..somi kite xromantik..bukan jenis somi yg setiap kali setiap hari nak bermadah pujangga..ewahhh..somi kite ala2 gangster, ala2 macho, ala2 lelaki sejati..ala2 lelaki masculine..mana reti nak romantik2..kihkihkih..somi kite jenis yg kalau paling romantik pun akan kate,

"u kan domok aiiiii"
"u kan panda gergasi aiiii"
"u kan fengyi fuwa aiii"

Suweet x suweet x somi aiiii..hahahaha..

Sbb tuh la bile baca, my god!!..xsangka weh!..wakakaka..

For me, kite lg suke kalau dpt baca ayat2 gitu once in a blue moon..tah la..biar sekali sekala..baru tersentuh jiwa!..ewahhhh..kite xmerungut dpt suami mcm mok mok malah kite lagi bersyukur dpt suami mcm mok mok..

TQ Husband!..xoxo..

19 comments:

  1. hubs sis sama mcm hubs akk..
    pagi td tru wasap dia wish..lambat plak tuh..
    hahahaha...

    ReplyDelete
  2. happy birthday dear Falsya, you are a sweet blogger too ♡

    ReplyDelete
  3. waaaa...suwittt sgt.. moga berbahagia selalu.. somi iols lupa besday iols, rs mcm kejam je.. hahaha

    ReplyDelete
  4. salam dear

    mak aihhhhh jatuh jantung ekekke
    apa2 semoga bahagia dear !

    ReplyDelete
  5. alolololo..sure sebak but at the same time, ada rama rama dlm ati..happy birthday gugurll

    ReplyDelete
  6. kalau hari2 pun hati munge2 kan..ni kan plak sekali sekala...mmg trharu habis la.rasa dihargai gitu....happy birthday jugak...

    ReplyDelete
  7. happy birthday gojes mummy qisya.. ;)

    ReplyDelete
  8. Happy birthday .... so romantik la lakik kao .. hikhik

    ReplyDelete
  9. Hmm... kakak tahu dlm senyum ada airmata mengalir masa Falsya baca sms itu kan...
    Itulah kasih sayang yg sukar dimengertikan melainnya yg punya diri aje yg tahu
    Alhamduillah....

    ReplyDelete
  10. alahai..so suwettt
    falsya.. xkira la org kata apakan..sbb kita happy sgt..mesti kita rsa nak share n simpan kenangan tu.jauh sekali nak menunjuk kan..

    ReplyDelete
  11. hambik ko... cari lentok terus... lepas ni suami kena belajar sajak lebih lebih lah... Happy Besdayyy

    ReplyDelete
  12. hepi besday sweetie...
    rindu kamoo & si comel :)

    ReplyDelete
  13. beb
    happy birthday beb
    lepas ni mesti aku ingat
    kelmarin arijadi ko
    esok anniversary aku
    have a blast on your birhtday!

    ReplyDelete
  14. dapat wish dari org tersayang mmg buat kite terharu terawang2an kan....sweetttt sgt ucapan dari hubby tu...senyum2 lieya bace...auwwwww...

    hepi belated besdei dear...may Allah bless you....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...