Thursday, November 6, 2014

:: Pemandu Yang Tidak Bertimbang Rasa ::

Sabtu lps kan kite gie KL Convex, pastu kat parking boleh x ado driver yg xbertimbang rase, dgn selamba reghe dan relax je park kete kecik die kat parking kete besau..haishhhhh...dah la tuh, kete tuh kete kedekut namanye sbb boleh naik sorang je..die je yg boleh naik..die la driver, die la passenger..xker kedekut namanye tuh..
bercampur baur betul perasaan kite time tuh..

Nak tgk x kete tuh mcm mana

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


*


*

*

*


*

*
 nie haaaaa kete tuh...mesti u'olls pun tgh bercampur baur kan perasaan tuh..haiyoooooo..

Cer usha skit muke driver tuh..
tgk tuh tgk tuh..kan betul kite kate..siap boleh relax2 lagi kan die..boleh minum susu lagik tuh..sambil baring lak tuh..haishhhhhhhh..

Wakakakakakakakakkaka...bahahahhaha..mommy nak larikkkkkkkk jappp!!!!!..huahuahuahua..

14 comments:

  1. Bertuah betul Mummy Qisya ni kan
    Bulat-bulat auntie baca ingatkan kisah apa tadi hahaha...

    ReplyDelete
  2. haahahaha pagi2 lieya kene prank tauuu hahaahahahaha....

    ini mcm kene saman nieh...kemain siap dok minum susu lagi lepak2 situ....amboi2 org dok cari parking ni tauuuuuu heheheehehe

    ReplyDelete
  3. hamboi.... amboi sempat minum susu

    ReplyDelete
  4. hahaha..huishhhh...mommy nak kena nie...
    nasib baik nieyl tak naik angin skali..hahaha..

    ReplyDelete
  5. Jangan parking lelama sangat, kang stroller tu kena clamp dengan pak guard lak nanti. haha

    ReplyDelete
  6. sekeh kang!! hahahaha.. kerete tu xde aircond yeee..kekeke

    ReplyDelete
  7. ceh ..yeye ingat driver mne yg kongajau sgt tu..hihi

    ReplyDelete
  8. hahaha..ingatkan kete apa tadi..sabor ajelah

    ReplyDelete
  9. Ko kan pasya saja jer tau..
    Suspen aku..
    Kalo ini ketenya..
    Itu ler drebar nye..
    Aku jmpa mmg aku angkut bwk blk..
    Muahahahahahha!!

    ReplyDelete
  10. haha..kelakar la mek..
    aippp ape ni ibu...

    ReplyDelete
  11. memang nak kena baham mommy qisya ni.... tolong qisya geget mommy tuh.... :)

    ReplyDelete
  12. amboiiii driver niii...meh sini nak chiumm!

    ReplyDelete
  13. Cissss,,,naughty tau mommy qisya ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...