Wednesday, November 19, 2014

:: Menumpang Tido..Alaaaaa, Semalam Jer ::

Sabtu lps kite menumpang satu hari kat Aloft Hotel KL Sentral..dgn xsihat time tuh, bgs jugak la..dpt rehat2..hehe..mok mok ado kijo..pastu dpt bilik hotel kat situ..apolaie, gunakan la kan..rugi wooo..kite nie dh la jenis suke tido hotel..kihkihkih..

Sabtu pagi tuh mok mok gie opis dulu then pas maghrib baru bergerak..ehhh lupers la pulop kul brape time tuh...adehhh..smp Aloft Hotel mcm dh gelap..pastu masuk bilik hotel, bilik die kecik je tp bot bad la..twin sharing..
 corridor nak ke bilik..
no bilik kiteorg..
 stylo mylo kan access card Aloft nie..
 eeeeiii, hantu mana tuh yg jantung terkeluau tuh..wakakaka..
 shower..
 shuke ye mek!..
 mek dh pandai main remote dh skang nie...kat umah tuh die la yg duk switch on switch off tv..pastu gelak2 notty..ipad pun gitu jugek..skang nie nak bg tgk upin ipin mmg kene sync kat tv..sbb kalau pasang kat ipad or phone nnt die akan tekan button "exit"..grrrr!!..dengki betul mek!..ahaha..geram jeeee!..
 daddy pun nak inteprem..shibuk je iye!
 satu bilik die explore..main phone ngan segala bende yg boleh dicapai..hehe..
 main la ape2 nak main mek..
 pintu slide2 lagik u'olls..tp pintu nie jenis pintu yg kedekut..boleh tutup sebelah jer..kalau sorang nak masuk toilet, sorang nak masuk shower, kene osom one two jus sape punye side dpt ditutup, sape punye side kene "belanja"..wakakakakaka..sbb boleh cover its either tmpt shower atau toilet...auuwww!!..
 daddy xde sbb daddy dh gie opis kejap..so sementara tunggu, 
inilah keje mek ngan mommy mek..haks..
belanja lagi satu..
 kite gie kat beg nak amek brg sekali carik mek xde..menggelupur kite gie belah toilet rupenye elok baik die kat bawah tuh..risau msk toilet je..sbb dh 2 kali ilang masuk toilet tau2 je dh berdiri kat toilet bowl..adehhh..mek oiii mek..ini bukan umah kite tau..
kengkonon nak amek view luau hotel tp xleh..pantulan pulop dah..hehe..
view bilik kite betul2 ngadap belakang opis mok mok..boleh intai2 mok mok gituwwww..kihkihkih..

Katil kat Aloft Hotel tersgtlahhhhh empuknyeeeee lahai u'ollsssss...boleh rase ketenggelaman bdn..kihkihkih...

Sian mok mok..dpt bilik tp xdpt tido..sabtu mlm pas dinner gie opis wat keje..esoknye kul 10 pagi baru kol kite ajak breakfast..tp mek tido sedap mcm kesian la pulop nak kejut..sudahnye daddy gie breakfast sensorang..blk bilik, dpt la tido 20minit gitu pastu dh checked out..hehe..

12 comments:

  1. suka kamu ye mek...
    dpt explore satu bilik ye...
    geram je tengok kamu nie

    ReplyDelete
  2. wahhh cantik jugak kan bilik dia! nice & cozy gitu..

    ReplyDelete
  3. sukanya qisya dpt explore semua celah dia pegi ye... hihiiii

    ReplyDelete
  4. syok nnye.. si qisya tu buas dah. bahaya kalau toilet tak ttp kan. si umaira solehah pon sama. kalau toilet tebuka je , terus nak masuk. tangga dah berpagar sbb dah pernah jatuh, nasib baik tkde paper.. tp risau la gak. >_<

    ReplyDelete
  5. nampak selesa hotel tu...erm...mek makin comey okey...nak cubit jer pipi dia tu...

    ReplyDelete
  6. bestnye siap ade bantal peluk...xpernah g hotel ade bantal peluk ni..

    mek mek..ni sat g dh aktif jalan sendiri lagi jenuh la mommy yea...

    ReplyDelete
  7. best la dpt tdo otel walau sekejap kn...katil kt otel mmg empokkkk..ada ke yg tk empokkk ek...hehehe...rs tkmo bgn kn...

    ReplyDelete
  8. Ok lah. Dpt gak tido hotel even bilik kecik...hehehe...

    ReplyDelete
  9. Sonok nyer...
    Dah lama x merasa tido hotel...
    Sobsssssssssss!!

    ReplyDelete
  10. Beruntung juga ada Qisya dan mommy dpt occupied bilik tu kalau tak sayang 20 minit aje Daddy dpt tidur...

    ReplyDelete
  11. Syiok dpt tido hotel ek mek..
    Nampak mcm best jugak hotel ni tau

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...