Thursday, November 13, 2014

:: Budak Chomot ::

kite bizi so layankan gambau budak chomot shangat nie..
 suke sgt main remote..
 bile dh tekan2 kat remote pastu kuau apotah kat tv, kemain lagik suke die..
 moncong sokmo la mek nie..
suci je muke..

Okayh la, mommy mek bizi..campur ngan xsihat lagik nie..lemaunye lahai rase badan..alhamdulillah..

12 comments:

  1. suka auntty tengok qisya dan decor umah qisya ni :)

    ReplyDelete
  2. Alolooo...tomeinya mek bt muncung...suka yea dia main tekan2 remote...lps ni berebut remote lh ngn mummy yea..hihiii...take care sis...get well soon..

    ReplyDelete
  3. meh dtg umh untie, kawan ngan qausar meh

    ReplyDelete
  4. Assalam Falsya,
    kan memang 'monchong' itu trade mark si me he3

    ReplyDelete
  5. Auntie suka kalau mummy Qisya busy dia tepek gambar Qisya bebanyak macam ini. Lagi best jadi terapi buat org tengok mesti senyum... lega rasa:)

    ReplyDelete
  6. budak dan remote memang tak dapat dipisahkan sya..

    ReplyDelete
  7. Pandai betul qisya posing eh..cantik comel...geram je mamalong tgok...

    ReplyDelete
  8. cuwettt muweett..
    apalah mummy ni.. mana mek comot pon..cute lagi kan???
    y wak mulut muncung tu nk mintak auntie kiss ke..? hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...