Tuesday, November 18, 2014

:: Tahi Cicak Ke Ying-Yang ::

Kite nie tah la nak kate gelap sesgttt idok lee jugek..nak kate putih melepak2, mau kene sepak nnt sbb melepak2 sgt ke putih kite..wakakakaka..padan muke ko sya..dolu2 main lagik panas..berjemur la lagik..kan ko dh gelap..

Bile pegang tgn mek kan , seriously ketara sesgtttttt...tp bile tgn mek letak kat peha kite mcm lebih kurang je tone kulit tuh..nie rase mcm nak gie berendam ngan air clorox bertan2 nie..bg putih balik mcm dolu2..haishhhh..
 nmpk x nmpk x beza sesgtttt tuh..curik ayat kak nonie..mcm yin-yang dh..ahahaha..
macam tahi cicak la senang cite..beza kan kulit kite ngan kulit mek..time nieh mek nak tido..biasalah kene pegang tgn mommy iye dulu..

Bile kuau berdua dh biasa dh dpt pandangan pelik drpd setiap bangsa..kihkihkih..pandang kite pastu pandang mek pelik..pastu pandang kite pelik blk..dh mcm kite nie sambil lalu duk culik anak cina ke pe tah gaya pandang tuh..

Dh la muke apaknye kuat..kadang2, certain2 angle je nmpk mcm muke mommy..
nie la budak tuh..budak yg kadang wat kite nie rase mcm, 
"gelapnye lahai kulit aku nie"

p/s : dh dekat 2minggu dh kite bg masa dekat few bloggers yg belum bg lg address..lama sgt kite rase sian dekat yg dh bg address tunggu lama..so dgn ini, kite akan post souvenir ostolia dlm masa terdekat..mintak maaf sesgt dekat bloggers2 yg dh bg kerjasama awal2 lagik..sorry!..

8 comments:

  1. Mek putih melepak sungguh..
    Comei..
    Mek ada jugak muka falsya cuma mgkn sbb putih sgt org kompius..hahahaha

    ReplyDelete
  2. Itulah kan kakak kata kulit Qisya macam kulit mat salleh.
    Tapi Falsya dan suami pun sebenarnya kulit cerah tapi dek selalu keluar rumah tak bolehlah nak lawan kulit Qisya yg suci murni lagi..

    ReplyDelete
  3. putihnya qisyaaa.. tp yela, anak sy pun kulit cerah, segan aihhh klu dukung anak.. org pandang semcm..

    ReplyDelete
  4. ala...mek qisya nie klu wat muka cmtuh...cair hati aunt nieyl...
    klu tgh stress tgk muka mek qisya nie...hilang stress aunt...

    ReplyDelete
  5. ALaaaa...tak ketara sangat lah mommy. Tapi memang putih lah mek ni.

    ReplyDelete
  6. cutenya, putih melepak
    tak sampai lagi tahap ying yang.. ^_^

    ReplyDelete
  7. Mommy...
    Baju mekbun n ebok samalah
    Cuma baju ebok kaler biru... macho la sket... baju jatey keh
    Wah wah.. kecik kecik dah sejiwa ni
    Ado chance memi dpt menantu ore gombak nih. Hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...