Thursday, November 13, 2014

:: No Idea ::

Kite xde idea langsung nk buh tajuk apeeeee...

Kite skang nie tgh lemau yg teramat2 sgt nie..kite selsema + batuk..pastu demam..xtau la nak kate demam ke idok..bdn xpanas..tp rase mcm nak demam..seram sejuk rase badan..pastu bdn mcm sengal2..mencucuk2..tp xpanas..kite nie ssh nak demam sebenarnye..last yg bebetul demam teruk yg panas tahap max smp jadi kurus mcm hantu jerangkung, masa tahun 2002 kalau xsalah kite..lama kan..

Maksud kite nak demam yg betul2 demam mmg ssh..tp kalau sekali dh demam, easily 10kg turun dgn tenangnye..selalunye kalau demam tuh mcm main2 nak demam..nak demam tp xnk demam..get what i mean?..mcm demam nie main tarik2 tali polup..demam mcm xdemam tp nk demam tuh yg lg bahaya sebenarnye..wat bdn jadi lesu, lemau xlarat semua ade..serious kite xlarat sgt2 nie xlarat..kalau gie kenek mesti doc ingat kite tipu semata2 sbb nk mc..huwaaaaaaaa..xlarattttttt!!!!!..

Mesti u'olls macam, apo bondo la yg pmpn nie duk merapek2..demam xdemam, mcm nak demam tp xpanas..kaannn..ahahaha..

Nak cite pasal mek lagik la..

Mek dr dulu lagi bile nak tido ade satu peel yg kene pegang tgn kite..tgn kite sahaja..tgn org lain mek reject..hahaha..daddy mek punye tangan kalau nak pegang time nak nap sekejap time tengahari ke ptg ke..tp kalau mlm yg nak tido bebetul baru carik tgn kite..kalau daddy yg nak tidokan, nak tepuk mek, mmg boleh mengundang ke-mengamuk-an mek..hahahaa..

Pastu satu lagi peel mek, mek suke baring atas bdn kite bile nak tido..kalau tgh tgh tv, kalau kite baring sebelah die, die akan panjat bdn kite..ingat tilam vono nyeah mek..ahahahaha..
 mcm nie la mek kalau let say kite tgh baring pastu die nak tgk upin ipin, mmg die akan landing atas kite..

kite lately nie xlarat sesgt..blk umah melepet jer..sepjg kite xlarat tuh, mmg dinner xmasak..tabao je..
so sepjg ketidak laratan kite tuh, smp je umah kite pasang upin ipin kat tv..amek yg duration video smp berjam2..kalau in case kite tertido. mek xde la merayau sbb ralit layan upin ipin..

Nak mandikan mek pun kite xlarat..bayangkan laaaa..tp kene jugak mandikan sbb mek berry..ikutkan hati nak tunggu smp daddy blk jer...
 dh berry, bagi susu, tido atas mommy dulu..dah agak2 lena baru letak atas couch..xnk pegang mek lelama takut kang jangkit..dh la mek baru je pas baik demam + selsema ngan batuk..daddy pun baru baik..skang nie turn mommy lak..sobsss.. 
tah mana dpt tah pesyen tido nonggeng gini...
geram je ngan montot mek tuh...rase mcm nak gigittttttt je..

Skang nie kite tido pun mcm asyik terjaga2 sbb mek bile tido skang nie nak tido atas badan kite..nak tido celah tiak kite..kadang tuh kite kalihkan sbb kesian..takut sakit tengkuk ke tgn ke ape ke..tp nnt dtg jugak kat kite panjat bdn kite..hehehe...bile dh 2 kali kalihkan pastu dtg balik mmg kite biaukan je..

Kalau x dtg sendri pun, nnt merengek2 sbb kite kalihkan..marah leeww teww..then kite rapatkan blk mek kat kite, smbl mek usap2 tgn kite, raba2 muke kite, cekau2 muke kite, korek2 mata2 kite, tau2 nnt lena dh..ahahaha..kite suke sebenarnye mek tido menempel ngan kite..suweeettttt sgttt...time nie la boleh enjoy bende2 suweet gini..tp bile kite xsihat nie kan, kite risau takut jangkit lagik..sbb tuh bile tgh xsihat nie kite jarang nk gomol2, polok2 mek..sbb takut jangkit..

Rindunye nak gomol nak polok2 mek puas2..




13 comments:

  1. Badan mommy empuk katakan...hehehe...

    GWS babe.

    ReplyDelete
  2. siannye mommy mek..get well soon..

    hoi bontottttt ttttuuuu...eeeeee...tlg gigitkan mommy..eheheh

    ReplyDelete
  3. Seksi la mek.....jgn kentut mamalong eh...

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan sis falsya... jemput singgah blog sy :)

    **comelnya mekk.. tertongeng-tonggeng hihi

    ReplyDelete
  5. Mestilah suka kalau dpt peluk-peluk - golek-golek dgn Qisya.
    Kakak tengok montot dan kaki gebusnya pun dah geram..

    ReplyDelete
  6. wakakaka..posing menonggeng!

    sekarang ni mmg musim batuk demam selsema..ramai patient saya macam tu...sebab perubahan cuaca mendadak...siang panas berdenting..petang hujan lebat

    ReplyDelete
  7. Sis..u mcm me la..
    Selalu kalau dh demam kompem teruk
    Menggigil satu bdn..huhu

    ReplyDelete
  8. Mek yang manja! Comel je bontot gitu. Nasib baik baby..kalau dah besatr..18sx gitu. Hahaha

    ReplyDelete
  9. Mommy mek! Get well soon ye...

    ReplyDelete
  10. no idea dah pon mjadi suatu tajuk.. hehe

    lya doakan moga falsya cpt sembuh dari demam ye. mmg la x larat badan..
    seksi gaya mek tido.. montot tu.. hehehe.. maybe mek suka tido atas badan sebab rasa panas2 sentuhan badan kan.. kasih sayang terjalin

    ReplyDelete
  11. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  12. Aus pn mcm tu. Tp nk bwk ke pg la. Kalau mlm2 tu ok ke lg. Bila dia start nangis xnak benti, bg susu pn xnak... Ltk ats badan dia tdo la smla. Hakokatnya semua anak2 akak mcm tu la. Suka tdo atas badan. Hehe...

    Apa pun get well soon. Minum plain water byk2.

    ReplyDelete
  13. dia selesa tido dalam dakapan mok dia... rasa seperti dlm perut dedulu. hehehe

    mek mek mek..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...