Tuesday, November 11, 2014

:: Vice Versa ::

Kite masih lagi dlm mood happy bile kite dh jumpa blk cincin kite..padahal kite xberapa nak sihat sgt skang nie..tekak sakit..bersin manjang..rase mcm nak demam..lemau semua ade..

Sentimental value kut cincin2 tuh..sbb dua2 cincin tuh salah satu bukti ikatan hubungan kite ngan mok mok..ewahhhh, ayat..rase mcm nak cucuk batang chopstick yg besi tuh dlm tinge kite kan..hahaha..nangis kalau ilang..tsk tsk tsk..

Balik kang mok mok balik nak larik kat die pastu letak kepala bawah tiak mok mok sambil cite bende betul...wakakakaka,...ehhh, tp betul la kite ckp betul semlm...mok mok tanye ade cabut cincin x?..kite jawab ade..cincin tinggal kt opis tuh betul la tp kite xbgtau la specifically which part of opis yg terletaknye cincin2 kite tuh..kihkihkih..in a way kite ckp betul la but in the other hand, cite kite menyimpang jugak sebenarnye..hahahaha..

Point tuh betul tp jalan cite tuh mcm terbalik skit..wkakakaka..
 sebuk je mek..
 time nie mek tgh xsihat..nmpk kurus skit mek..
eeeeiiii..gerammm..skang nie dh xboleh nak gomol..mengamuk rimas bile kene gomol..
nak gomol boleh tp kene ade cara gomol..gituuuuu...hehehe..

8 comments:

  1. happy jugak sebab awak dah jumpe cincin tu balik...fuhhh lega!

    ReplyDelete
  2. Eleh... kalau dpt kat auntie ni memang aunite gomol puas-puas.
    Gebus tu pipi, tangan, kaki semua huh... best ni kalau dpt:)

    ReplyDelete
  3. nasib baik jumpa...klu x nangis x berlagu la...haaaa....
    klu untie dekat dah kena gomol qisya ni... gewammm...

    ReplyDelete
  4. amboiiii...makin hari makin comey...meh auntie gomol meh...

    ReplyDelete
  5. akua lagi haru..satu kotak suma hilang masa lepas bersalin..aku buka masa nak bersalin..

    pastu yg gembira masa kemas bilik sarah n ashraf jumpa balik cincin dua ..yang tak jumpa gelang kaki sarah n gelang tangan aku..
    huhuhu aku budget depa main ingat barang menan..

    ReplyDelete
  6. Barang macam cincin ni biasanya ada sentimental value. Kalau dapat digantikan dengan cincin lain pun, tak sama rasanya macam dengan yang asal.

    ReplyDelete
  7. masa cari benda hilang banyak2 kan selawat... insyallah dihalakan ke tempat yg hilang tu.. cuba lah

    ReplyDelete
  8. Hehehe...menyimpang sket citer tu erk. Agak2 mok baca tak blog ni ☺☺

    Comelnya mek nih.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...