Wednesday, November 12, 2014

:: ;D ::

Bile la nak bawak mek main walker lion die tuh..itu hari kawan mok mok ajak gie putrajaya..ajak ride beskal katenye..tp mok mok xperasan kawan die kol..so bile mok mok kol balik mmg dh xsempat la kan..mana nak balik umah lagik, mana nak siap2 lagi..mana nak tunggu kite ngan mek siap lagi..mana nak setting beskal mok mok lagik..terus xjadik..

Huwwaaaaa..frust aiii..kalau x, boleh bawak mek gie main walker die kat dataran putrajaya smbl tunggu mok mok abis main beskal..nak gie titiwangsa xjadi je manjang sbb weekend selalu kiteorg gie jenjalan..pastu ngan musim ujan skang nie..

Sudahnye mmg mek main dlm umah je la..
 ehhh ehhh, itu la dak muncit tuh..kemain suke lagik..time nie mek tgh selsema..
 gambau blur sbb time nie mek tgh nk bgn...
bersiap sedia utk berjalan..tp mek xreti lagik nak alihkan sendri walker die kalau stuck kat sofa ke dinding ke..

Kalau stuck kat dinding or sofa, mek akan duduk pastu merangkak gie memana..xkose nak tunggu lelama katenye..ahahahha..

9 comments:

  1. Jangan tunggu lama-lama.
    Kalau Qisya dah pandai berlari tak mahu dah dia dgn walker ni
    Sebab bila dia dah jalan/berlari lagi laju...
    Baik cepat gunakan/plan betul-betul hihi...

    ReplyDelete
  2. comelnya dia... :)

    salam kenal....first time landing sini.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. Enjoylah..masa dia x pndai jln lg ni.
    Aku ni x larat dah nk berkejar nga luth.

    ReplyDelete
  4. Qhaira je dh pandai duk dlm walker. .laju je

    ReplyDelete
  5. olor..kiut..kiutnya...
    nanti bila mek dah reti,,.teruk la mummy nk kejar kan

    ReplyDelete
  6. Dlm rmh pn ok... X hujan kan? Haha...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...