Monday, April 11, 2016

:: Cinnabon ::

Haip..pronounce it nicely okayh..hiks..

Dah lama dh nak beli tp xterbeli..so semalam jenjalan kat one u dh nak balik baru teringat pasal cinnabon nie..dgn kaki sakit gile sebab pakai kasut yg baru first time pakai..seksa woiiii..

Seksa smp kite nak beli kasut lain..masuk C&K tp xjadi beli sebab xde yg berkenan..boleh je nak gie kedai kasut selain itu tp nak menapak pegi kedai kasut lain jauhhhhhhhh..itu je yg dekat ngan kite..huwaaaaaaa..sakit kakiiiii..sumpah sakit gileeee..

Ehh nak cite pasal cinnabon ke pasal kasut nie..ehh, cinnabon cinnabon..cinnabon cinnabon cinnabon..hurmmmm, its better for me to stop typing that cinnabonssssss wordssssss..kang kang haaaaaa, elok kite yg suruh u'olls pronounce it nicely, kite yg terlajak sebut..hakhakhak
Ini la rupenye cinnabon tuh..my feveret evahhh!!!..ehhh, mcm la u'olls xtau mcm mana rupe cinnabon tuh kan..hikhikhik..

Tapi kan nak cite pasal beli cinnabon kemain panjang lagi kan..nmpk sgt kite nie kuat bebel..byk berckp kan..sebab tuh la aii xleh bergaduh ngan somi aiii lelama..kang kejang badan, berbuih mulut sebab xlontarkan ayat yg terbuku yg berlegar2 dlm otak nie..menggigil weh badan..dah la die jer yg best friend yg sentiasa ade ngan kite skang..so ngan die jer la tmpt kite melontarkan machine gun punye bullets..wakakaka..

4 comments:

  1. tak penah try ni...macam sedap je...apa ke namanya..cinnabonnnnnn..hahahhhah

    ReplyDelete
  2. 1st time dgr nama ni tau...
    nmpk cam sedap

    ReplyDelete
  3. Dap nyer..
    Serius babe..
    Kita baru tau pasal Cinabon ni..
    Tertinggal ketapi sggh.. ;,D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...