Wednesday, April 6, 2016

:: Xsedar Diri ::

Ishhh mcm kasau nau tajuk tuh kan..tp xde ape2 pun sebenarnye..cer u'olls baca tajuk tuh dgn nada yg saaangaaaattt positive..baru la the positive vibes akan menular dalam diri u'olls..kihkihkih..

Nak cite pasal hero kite..hero kite nie kalau nak compared ngan qisya, xde kuat nangis sgt..nangis ttp nangis la tp jeritan nangis tuh xsekuat qisya la..qisya still pegang gelaran kuat nangis, kuat menjerit..masih lg champion disitu..dulu qisya mengamuk menangis menjerit smp satu lorong boleh dgr..bak kate biras kite, kalau qisya nangis, smp ke bilik belakang kt umah depan nie boleh dgr..hihihi..

Tapi tuh la lain anak lain la peelnye..ye dok..mana boleh nak sama..tp yg sama dieorg dua beradik nie, pesyen tido..sama..bezanye yg kakak mulut muncung, yg adik mulut nganga..dah tuh, kalau ikut gen mak bapaknye, mmg la gitu..kakak ikut kite tido mulut muncung..adik ikut daddy tido mulut nganga..hahhaha..
Sedap betul dak dobot tido cenggitu..kepit dgn bantal kiri kanan, smp 3-4-5 jam die tido xbgn2..since that, kite tidokan dak dobot gaya gitu..kadang letak je terus gone..gone in 5seconds..;)))

Sedap gamaknye tido terkepit gitu..hiks..

P/s : ishhh bahaya betul duk umah lelama nie..posmen asyik kerap pulak tekan door bell umah kite..setiap hari pulak tuh posmen dtg..mana xnye, ade je bende yg dibeli..itu la bahayanye bile semua bende dihujung jari..haihhhhh..

10 comments:

  1. Tengok 'drumstik' adik yg solid:)
    Kuat tidur bagus - tengoklah makin gebu dah kakak tengok.

    ReplyDelete
  2. amboi...bukan main sedap tido nampak..jeles aunty tgok..aunty tido pun tak lena macam dik di musim panas ni...

    ReplyDelete
  3. tak padan lah luth dgn qisya.

    sb luth ni pun kuat nangis... even ramai baby2 lagi kecil dari dia kat kawsan rumah aku ni... luth lagi popolr dan terkenal dgn kuat nangis.

    ReplyDelete
  4. hahahah bahaya di hujung jari kan...dak dobot ni bikin aunty soya geram la...lagi2 tang peha tu..bak sini nak geget

    ReplyDelete
  5. MEH NAK POK POK MONTOT TU..HEHEHE..

    ReplyDelete
  6. memang semakin dobot ni..
    geram lak tengok..
    macam nak tumpang tido sebelah dobot ni ajer..
    lena sungguh :D

    ReplyDelete
  7. ala comelnyeeeeeeeee.. e'in plak tak sabar nak tunggu hero lahir..

    ReplyDelete
  8. geget paha baru tau dak dobot nih...hihiiii

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...