Wednesday, April 27, 2016

:: Hati Frust So Riangkan Dengan Boat Noodle ::

There was one weekend nie, xingat bile, 2-3 minggu lepas kut, kite ngan somi kite gie Jaya One sbb electrolux buat warehouse sale..kite nak gie carik dryer..smp sana tengahari..sekali pegi tgk2 mcm lengang..pelik jugak apasal lengang...selalu keramaian..

Masuk2 je tmpt electrolux wat warehouse tuh, sekaliiiiiiiiiiiiiiiii, semua barang dh abis org borong..huwaaaaaa...dryer semua xde..semua boliao..sobssss..yg ade washer jer..washer wat ape..dh tentu2 lah dah ade...hurmmm...nak beli blender pun blender abissssss...sedih betul..barang yg available semuanye barang yg xde kepentingan kat umah kite...semua dh ade..hehehe..mesti org semua duk bersesak2 pagi2 buta kat situ..tuh yg abis byk barang abis awal..

So bile dh sedih xdpt beli dryer tuh, somi kite tetibe,

somi, "jom la gie makan boat noodle" 
isteri, "sedap jugak tuh...jom laaa..frust aiii xdpt dryer"

Mmg kalau tingin nak makan boat noodle nie kiteorg akan gie jaya one sebab sana mcm lengang skit la..
 sedapppp...
 setiap kali dtg mmg akan order chayen tea..lepas minum kene sorok air nie jauh2 dari somi kite..die order air lain..pastu duk la sakau air kite..smp tinggal sikit tau..geram betul..tuh yg kene sorok tuh..nak nyakat bini tp nyakat pasal air tuh..xsesuai betul..
 xberapa nak byk ordernye sebab before kuar dh makan nasi..so kenyang lagi...
 try roti steam nie..sedap sgt u'olls..rase mcm xcukup satu bekas tuh..
 saje gatal nak order sbb tetibe tekak nak makan bende manis2..hehehe..

Alhamdulillah kenyang..nasib baik la si hero kite bgn dari tido ngam2 bile kiteorg dh abis makan..hehe..
layan qisya main2 kat situ..

Sekejapan je pun sebab lepas tuh dak dobot dh ngamuk2 nak netek..haihh, xpe la xde rezeki lagi..kalau dari dulu beli dryer time electrolux buat warehouse sale besar2an sebab nak pindah tuh dh betul dh..hurmmm...

9 comments:

  1. amboiiii roti steam tuh!!! serius akak tak pernah lagi makan boat noodle nie..nak sangat rase tapi masih lagi tak kesampaian.

    ReplyDelete
  2. Bestnya ada yang memujuk hati sayu dan segar kembali. Suka dryer jugak :)

    ReplyDelete
  3. akk belum sempat lagi try makan dekat boat noodle

    ReplyDelete
  4. kt sini ada gk boat noodle..tp xkena dgn tekak lya, sbb kuah dia manih ting ting.. hehe

    ReplyDelete
  5. Last time makan awal tahun lepas.. lama dah..

    ReplyDelete
  6. Boat noodle tempat kakak tak ada roti steam macam itulah Falsya
    Kakak tengok menyelerakan betul:)

    ReplyDelete
  7. Assalam... nak jerit KA tgk pic2 makanan ni... nak jugak !

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...