Tuesday, April 19, 2016

:: Ini Sangat Rare ::

Mmg sgt rare okayh situation ade satu malam tuh..

Dh 2tahun 5bulan baru terjadi situation yg tersangatlah rare..

Terkejut kite..
Utk pertama kali qisya tido peluk tangan daddy..ngan mommy mmg sejak azali tido gitu..nak kene berpeluk jer..sedap tau peluk qisya..rasa padat jer..hiks..

First time okayh qisya gitu ngan daddy..first time..but ya, there's always a first time for everything kan..kite yg tengok nie terkejut..dh la berpeluk gitu..some more boleh terus tertido..kalau x, daddy nak pokpok pun die xbg..usahkan pokpok..usik pun xboleh..kemain lagik jeritnye..

Mlm esoknye suruh tido gitu ngan daddy mmg "nanak" je la yg kuar dari mulut die..nak jugak berhempet ngan mommy..kalau qisya dh tido, kite baringkan die sebelah daddy die..tp nnt sedar2 kite xboleh bergerak..rupenye si semek nie dh baikkkkk punye baring betul2 belakang kite..tah bile tah die mengensot gie kat kite pun xtau..hurmmmm, berhempet la tiga beranak atas satu katil..baik xyah cantum 2 katil queen kalau gitu..hehehe..

3 comments:

  1. Kejadian sebab tak disedari
    Cuba sedar macam biasalah tahu-tahu dah menyelit kat mummy juga:)

    ReplyDelete
  2. omeynya dia... ! :D
    takpe, lama2 qisya pandai dah nak share mommy ngan adik hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...