Thursday, April 21, 2016

:: Soho Sandwich :: The Salmon :;

Kebizian melanda diri..biasalah u'olls..katepun 2bulan cuti..macam2 hal la bile first day masuk ofis..first day start keje je migrain dh naik..haih..

Weekend lepas order lagi sandwich kat soho sandwich..hikhikhik..saje nak try the salmon pulak..;)
Sape2 nak order tuh ade no tepon..boleh call..insyaAllah akan dilayan dgn baik..tuan sandwich sgt bersopan santun dan berbudi pekerti..;D

Xpun boleh tgk2 sandwich2 yg super sedap kat IG #sohosandwich..ehh, kite xdibayar dan xmintak dibayar mahupun dibalas utk puji sandwich2 kat sohosandwich tau..dh mmg sedap nak buat mcm mana..ye dok..
Not bad jugak..kene la dgn tekak..tp beef club dgn eggstatic double trouble masih terpaut ketat dihati dan ditekakku ini..ecececehhhh..hahahaha..

Weekend nie nak order la eggstatic double trouble..sedapnyeeeeeee!!!..harap2 la boleh lg masuk order..

5 comments:

  1. wahwahwah....
    sedapnyaaaaa....baru tgk gambor je...

    ReplyDelete
  2. Puas tengok isi padatnya..
    Bukan utk breakfast aje ni - utk lunch pun oklah kakak tengok

    ReplyDelete
  3. Nani ni hari tu ingat dah nak order lepas tu asyik tangguh tangguh tak order lagi sampai hari ni. Hahaha !

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...