Monday, April 4, 2016

:: Meraikan Kemerdekaan - Cendol Wahab ::

Sabtu lepas kite dh merdekaaaaa!!!..woot woot!!..tp jumaat malam tuh dh ngelat2 dh..siang hari dh wassap somi kite suruh die balik awal..sebab nak gie makan cendol dekat kedai pak wahab..kihkihkih..

Ikutkan somi kite xberapa nak bagi sebenarnye..hihi..tp biasalah bile dpt isteri yg gedik acah2 manja yg pandai pujuk, susah gamaknye nak say no..that is what we called "the power of isteri"..muahahahahaha..

Maka jumaat tuh si somi pun blk la awal..xde la awal mana but when it comes to my husband can be considered as awal la jugak..

Cendol wahab nie dekat shop lot yg byk2 kat sri rampai tuh..
Somi kite punye..mee ayam..not bad jugak la..
Kite punye..mee goreng daging..hurmmmm, how to say nyeah..sedap sgt xde la tp boleh la nak masuk tekak lg..utk budak2 okayh la kut sebab die mcm masak dgn kicap semata..rase kicap tuh kuat jugak la..
Nie yg killer nie..nie la punca kite ajak somi kite dtg sini..kite order cendol pulut + tapai + durian..soothing je bile lalu kat tekak..slurpppp..somi kite order cendol durian + pulut + aiskrim..

Puass!!!..muahahaha..there goes my "merdeka" celebration..hahaha..esoknye sabtu wajib la keluar kan..bg alasan nak carik casing henfon kat MAC store kat gardens..kihkihkih..

11 comments:

  1. wah dh merdeka ye..cpt rs..mcm br lg hehe

    ReplyDelete
  2. cendol paling menarik perhatian. tambah lagi dengan cuaca panas begini :)

    ReplyDelete
  3. amboi terus makan cendol dia..badan saya tak kuat, tak boleh makan sejuk dalam tempoh 5 bulan gak saya..

    ReplyDelete
  4. cepat jek rasa ye hehe..
    dah abes pantang dah pun..
    penah makan kt cendol wahab ni member bawak

    ReplyDelete
  5. Uiksss kalau akak ais batu ni pantang 100 hari falsya oiii..
    Mahu arwah mak akak menjerit masa tu..
    Kena jaga falsya badan kita ni..
    Skrg tak rasa sangat.. sok2 dah tua nanti kata arwah mak akak..
    Minum sikit ajer tau lepas ni ais tu :)

    ReplyDelete
  6. adoiii mee ayam cannot tahan la...hahahah..sedap tu..bak sikkit

    ReplyDelete
  7. geramnya tgk cendol tu..kat mana ni sis..sri rampai area mana??

    ReplyDelete
  8. kena pantang ais 100hari...
    anak tengah bf tu...ekekeke...kang kembung si anak kang...

    ReplyDelete
  9. woot woot.. best arr.. akak dulu walau dah lepas 44 hari tapi masih pantang lagi.. cuma bab keluar rumah tu hari yang ke 45 keluar dah.. fuh.. lega dapat tengok dunia luar.. hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...