Friday, April 8, 2016

:: Kekeringan ::

Kekeringan idea nk letak tajuk ape..tajuk nie kadang selalu bg masalah sebab xtau nak letak tajuk ape..owh haaaa sebelum tuh, ade yg tanye berapa nak jual perfume tuh..bawah 200..dont worry, kite xkan jual rege asal or sipi2 ngan rege asal..hehehe..
shawl mommy shaye murah jer..mommy shaye beli seploh hengget jer..walaupun shawl mommy shaye murah, mommy shaye ttp nmpk cantik bile pakai shawl tuh..wakakakakak..

Kite xsanggup or u can also say i'm very stingy nk kuar kan duit beli tudung/shawl mahal2..paling mahal la tudung kite beli, 70hengget..satu tuh je la pun sebab terjebak..kihkihkih..

Ade yg kite kenal beli shawl rege semua nak beratus jer..sebab brand gamaknye..xpe la dieorg mampu..golongan marhein mcm kite nie shawl seploh hengget je sudah..tp kalau mampu pun, mmg idok la nak beli shawl beratus2..

Kite penah shopping tudung/shawl dekat ayer8 putrajaya..mmg murah2 shawl/tudung kat situ u'olls..cantik2 pulak tuh..sekali pegi mmg borong la..dh tuh nak ke putrajaya bile je lg..dh borong kite mintak duit kat somi kite..kalau dasar kodokuit, murah mcm mana pun xnk jugak tuh kuaukan duit sendri..huahuahua..kemain struggled somi kite nak terbuntangkan mata sepet die bile nak bayar.."mahalnye".."ehh, kire murah la nie..dgn rege gitu dpt beli shawl/tudung byk..dari rege tuh dpt satu..ha ha ha..cer kabo..xkabo pun"..pandai menjawab lak tuh..kihkihkih..terus somi kite.."ye la ye la"..

Mcm kite skang nie bertambah senang sbb best friend sendri dh jadik tokey shawl..si diah ler yg jual shawl sekarang..kadang die xsmpt jual dh kene sakau dulu..kain cantik pun cantik, kualiti pun kualiti..xpayah nak bersesak2, berhimpit2, "u ter-raba, i meraba", menjerit2, bertolak2, semata2 nak beli shawl yg kengkonon exclusive la latest collection la padahal dh outdated punye collection..collection yg org dh penah pakai 3-4 tahun lepas..exclusiveeeeeee sggtttt..🙄

Xpaham kenapa org ramai duk gile sgt obses sgt dgn tudung keluaran "org" tuh..smpkan sanggup berhangkut anak2 tido kat kaki lima depan kedai, bersesak2 belum cite lg..hurmmmm..xnk komen berjela2..nnt kene kecam ngan fans smp mati "org" tuh..

7 comments:

  1. tau xpe.. siap rebut , huru hara .. adeuyaiii ..

    wat malu ajew..

    ReplyDelete
  2. Entahlah... kakak pun sebenarnya hairan sanggup berasak macam tu sekali sampai lupa diri, adat dan agama hanya kerana nak beli tudung.

    ReplyDelete
  3. simpan tudung tu kat qisya..
    nanti dia besar, adalah org keluarkan design cam tu lagi.. hrga masa tu.. beratus kot.

    ReplyDelete
  4. Tudung kak eda tu kan??saya pun heran apasal orang sibuk nak berebut sebab tudung dia tak cantik langsung.corak badut je banyak..

    ReplyDelete
  5. shawl 10 ringgit lagi ok dr yg beratus ringgit... kesian sapa2 yg over sgt tuh....haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...