Friday, April 22, 2016

:: Tetibe Kite Rase Cantik Sangat Hari Nie ::

Amboi..kurlasss sgt tajuk..belum baca content lg mesti ramai yg dh berlari2 pegi toilet sbb nak muntah..ke ade yg pengsan..ehh kalau pengsan melampau sgt la kan..ape aiii nie xcantik sgt ker???..wakkakaakka..haiyaaaa you fellas suke tau xkasik aiii chan..suke take it personally..chill okayh..ngeeee..

Kenapa tajuk poyo sgt yg tetibe terasa cantik arinie..sebabbbbbbbb, aii pakai shawl dari kesayangan aiiii..biasalah kalau best friend yg menjual kan..harus la support..ape???..best friend yg mana satu jual???..haruslah diah..yg lagi 2 tuh tau beli jer..muahahaha..

Nak2 pulak mmg shawl yg diah jual sgt berkualiti..kain pun berkualiti hokeyh..bukan kain asal boleh jer tau..semua dari jakel..diah jual shawl yg mcm mana die suke pakai, mcm tuh la die jual..xde pikir nak untung jer..customer's satisfaction is her first priority..ehhh, kite puji bukan sebab die best friend kite tau..mmg betul2 kejadian nie..
Arinie kite pakai polka dot shawl by @petite_diahoshin..boleh usha kat IG diah..semua shawl diah semua cantik2..terletak elok and senang sgt nak bentuk..(abaikan muke sembab dan mengantuk itu..biasalah ade baby kan..kene pulak mmg kite jenis xmakeup gie ofis..lg la nmpk kesembapan dan kemengantukan muke tuh)..

Dah la cantik2..murah2 pulak tuh..ape lagi u'ollsssss..go grab one for yourself!!!..xrugi i tell u..kat rumah kite byk sgt shawl kite beli dari diah..smp kene perli ngan somi kite.."nak bukak kedai tudung ker"..kihkihkih..

6 comments:

  1. cantik...tp nmpk muka ngantuk tu hehe

    ReplyDelete
  2. singgah pagi...
    ala...cantik laaaa....

    ReplyDelete
  3. ala Falsya..kalau dah memang cantik pakai apa pun cantik..eh..dah habis pantang? dah start keja...ehem..kurussssss

    ReplyDelete
  4. lama tak tngok mcm mkin muda lepas beranak ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...