Thursday, April 28, 2016

:: Ini Semua Salah Hypptv ::

Dah 4 hari hypptv kat umah kite problem..mencik betul..4 hari la tgk movie yg somi kite dh download..nasib baik la even hypptv wat hal, wifi still jalan..boleh la tgk cite2 kat internet jugak..

Semlm somi kite blk lmbt so tetibe terasa mcm nk exercise since no need to cook for dinner la kan.."ehh, kalau berzumba pun best nie"..hehehe..dah tuh nak jogging bile masanye..apatah lg gie gym..nak tinggalkan baby kat somi kite mcm xharap jer..kang keras sebab menangis xhenti..tinggal qisya xpe lg sbb dh besar..boleh la daddy bawak kuar gie dating..

Lagipun somi kite xde so boleh la nak berzumba ke nak ape ke..kalau die ade kang ade je bende yg dikutuk or digelaknye..ehhh, tapi kene gelak tuh dh mesti..hahahha..

Malas nak mencarik kat tv pakai dongle tv, guna henfon je sudah..carik video zumba kat youtube then terus sync kat tv..settled..
Lagu chammak challo u'olls..ber-bollywood kite ye..qisya pun sama naik jugak menari2..hahaha..

Pastu terkial2 nak follow step..badan dh keras dah u'olls..dh bertahun lama dah tinggalkan zaman menari terkinja2..mak dh insap nak..wahahaha..

Last2 carik video cardio jer..senang..very straight forward..peluh pun keluar..penat pun penat walaupun nmpk simple..
Fat burning cardio workout nama diberi..hehe..

Boleh save video nie..ulang hari2 exercise yg sama pun aiii is okayh jer..dapat exercise half an hour perday pun jadik la kan dari xde langsung..lepas nie anak2 duk ontok2 ngan daddy kt bawah ye..mommy nak ber"me time" for about half an hour je kat hall atas..mommy nak kurusssss...bdn rase berat sgt nie..hehehe..

7 comments:

  1. Amboi mama qisya ni bagi aunty rasa bersalah tau tak fokus kat diri aunty tak senam lama ni tak aci tak aci..senang senam guna youtube mirror pun ok kan ? Ke sync ? Yg penting senam hehe..

    ReplyDelete
  2. zumba di rumah bgs gk sbb tk sempat ke gym

    ReplyDelete
  3. Kalau rumah kita sebelah boleh menyelinap masuk join sekali.. ekekeke.

    ReplyDelete
  4. berzumba la kat umah ye..exercise kat umah

    ReplyDelete
  5. Berzumba di rumah lagi seronok Falsya..
    Buat lah sesuka hati :)

    ReplyDelete
  6. wow, makin cantik dan lansing lah momy muda ni..

    ReplyDelete
  7. chaiyok mommy ! kakakk teman best gak kan de geng dah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...