Thursday, February 23, 2012

:: Al-Fatihah utk Arwah Adik Faris ::

Ramai kawan2 blogger post entry pasal arwah adik Faris ari nie..FB pun sama..sedih sgt bile baca cerita about arwah..seriously,doesn't mean u don't have a children on ur own, u cannot feel the sadness..i felt that..sebak n menangis bile baca..some more bile tgk pictures of arwah yg dlm condition sangat menyedihkan,lagi la wat hati nie jd sebak sgt..ngan wayar sana sini..xsanggup nak tgk that cute little boy suffered from the pain..hanya arwah je yg tau kesakitan yg die alami..berat mata memandang berat lg bahu memikul..bile nak write about this entry pun sebak je rase..smp sakit2 dada menahan..

Semoga family arwah adik Faris terus kuat hadapi dugaan dari ALLAH s.w.t..x tertanggung rase kesakitan yg parents arwah hadapi skang nie sbb kehilangan anak yg tersayang..ye,mmg senang utk kite ckp segala kata2 tp perit utk keluarga arwah menerimanye..pasti ade hikmah disebalik setiap kejadian-NYA..

Untuk arwah adik Faris, selesai sudah segala keperitan,kesakitan dan kesengsaraan..tempatmu telah terletak di-syurga wahai anak..berlari dan bermain2 lah sepuas-puasnye di tempat yg hakiki di samping PENCIPTAmu..tunggu ibu bapamu di pintu syurga..

- AL-FATIHAH -

10 comments:

  1. falsya ..memang sedeh kan..aku pun sebakkk..dh la baca kt opis

    ReplyDelete
  2. @amiey lee sedeh sgt amiey..sama la..aku pun baca kat opis jugak..3 kali org toleh kat aku sbb muke merah..

    ReplyDelete
  3. sue pon ada baca N tengok kat TV jaa..mmm..sangat la sedey..syawal pon mengnganga tgk tV diam tertunduk jaa dier..mmmmm

    ReplyDelete
  4. @syawalsimpsons hurmmm..sedih kan sue..terlalu muda utk merasa segala kesakitan..tp itu bahagian die..syawal big boy..syawal pun mcm dpt rase..

    ReplyDelete
  5. al fatihah... tp kan aku x tau sape adik ni. ble terangkan kat aku x? dia sakit apa?

    ReplyDelete
  6. @watyz ko baca blog mazidul..arwah nie sakit barah darah..baru umur 6 thn..

    ReplyDelete
  7. @watyz sedih kan babe..menangis aku baca story pasal arwah..;(

    ReplyDelete
  8. sangat menyayat hati...terkejut juga baru tahu hari ini tentang kematiannya...

    ReplyDelete
  9. @Mama Ema sedihkan..evem smp skang nie baca pun still rase sebak..;(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...