Wednesday, February 29, 2012

:: The Best Energy Drink Ever ::

Time kat Australia kan, ade energy drink yg sgt2 sedap..mok mok punye friend yg recommended before kiteorg gie Australia..energy drink yg wajib rasa katenye..so first day kat sana kan byk jalan2 so tekak pun haus..tetibe ternmpk energy drink tuh..ckp ngan mok mok..so mok mok pun beli la sbb nak rase..sedap sgt ke air nieh..tin sebesar 500ml..besau gile..minum sorang mmg xkan abis senang mcm tuh jer..byk kut..so kiteorg share2..love is sharing maaaa..hehehe..bile rase jer kan,okayh i admit mmg sgt sedap.;D

Day after kiteorg beli lg simpan kat fridge hotel..kali nie beli 2 jenis..n seriously dua2 pun best..yg satu lg tuh perisa Guava..mmg dgr pelik kan energy drink perisa Guava???????..tp bile minum mmg sgt2 la sedap..serious sedap..kene rase then baru tau rase mcm mana..tp kat KL mcm xde jual jer..xtau la kan sbb x penah nmpk..ngeeeeeee..

 Monster nie la energy drink yg kiteorg minum time first day tuh..
nie plak RockStar Punched Guava Flavor..abaikan rokok mok mok kt belakang tuh..;D

Mmg sedap..xpenah lg rase energy drink mcm nie..seriously kalau sape2 penah ternmpk ade jual kat mana2 market,sila lah bgtau okayh..ehehehe..n sape2 ade nak gie Australia bgtau jugak tau sbb nak order..hehe..suke2 jer nak order..;p..my sister nak gie sana..tp bln 11 la plak kan..lama lg la plak..mengidam dh nieh..hehehe..

8 comments:

  1. waa macam2 jenis ye dik
    janji halal kan ;)

    ReplyDelete
  2. mmg ble minum ke weh? aku ni pelik2 komepm x telan punye.. :P

    ReplyDelete
  3. takut juga nak minum air yg tak pernah jumpa lagi

    ReplyDelete
  4. @watyz boleh la waty..dh baca dh ingredients..siap ade tongkat ali lagik tau..

    ReplyDelete
  5. @Mama Ema at first risau gak..tp bile baca ingredients xde ape2 yg pelik..air nie mcm red bull jer..

    ReplyDelete
  6. @Cik FaRiZaM seriuos sedap..mcm red bull ngan livita tp lg sedap..hehe..

    ReplyDelete
  7. @ieda halal kak ieda..xde alkohol..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...