Tuesday, February 21, 2012

:: Quack Quack :: AquaDuck :: Quack Quack ::

1st day kat sana kan me n mok mok asyik berjalan je sementara nak tunggu check in hotel..so nak abiskan masa,kiteorg naik Aquaduck..ingatkan mcm Hop on Hop Off yg kat KL tuh..pusing2 satu town..tp lain plak gayanye..tetibe leh jd bot..hahaha..kiteorg mmg pusing2 town but dieorg punye main focus kat dlm laut..at this time dh xrase panas dh sbb tgh hujan..lega rase..

besaukan..xtau nak panggil ape bende alah nie..nak kate bas pun idak..nak kate bot pun idak..nak kate lori pun idak..hurmmmm..mari kite sama2 pikir la yer..

siap ade departure point lagik..

haruslah bergambo dulu..hehe..

Bile dh bergerak mcm xteringat nak amek gambo..hahaha..bile dh masuk dlm air baru teringat nak amek..heehe..driver Aquaduck tuh siap bawak kiteorg gie tgk umah2 org2 kaya kat sana yg betul2 dekat tepi pantai..serious cantek n besar2 okayh..each and every house ade jet ski sebijik n bot sebijik..

 bot2 nie mmg parking hat area pantai situ..bestnye la kalau dpt satu..

 nie la rumah2 yg kat tepi pantai tuh..salah satu umah kat situ umah Jackie Chan..gile kaya Jackie chan nieh..siap ade property lagi kat Gold Coast..wa salute lu la brader..

punye la kaya smp ade helikopter dpn umah..driver tuh ckp owner umah tuh beli umah kat tepi pantai semata-mata nak park heli die kat situ..umah dh la besar..hurmmmm..best2..


yg atas nie mmg tempat khas utk dieorg park dieorg punye bot..bukan park saje je tau..bersewa tempat nie..xde makne nak free..hahaha..

nie souvenir from AQUADUCK..suppose kene beli but kiteorg kan dh ade kupon bagai utk free gift..so ini la free gift nye..duck whistle..;)

12 comments:

  1. kt msia pon ada itik dua alam ni hahaha
    kat the mines & melaka
    nama dia ducktours

    ReplyDelete
  2. @Nana ade nyeah..cehhhh,wat penat je naik jauh2..padahal kat negara sendri pun ade..serious aku xtau..hahahaa..

    ReplyDelete
  3. @Bunga Bunga Cinta sama la..kalau ade kat sini boleh repeat lg..kene tanye nana nie..hehe..

    ReplyDelete
  4. hehe... ain dh search... series ade... huhu.... tingin plak bile tgk falsya naek menda nih :)

    ReplyDelete
  5. rs yg jnis 2 alam ni pnh tgk.. tp kat mana yer.. emmm mlys ada kan...

    ReplyDelete
  6. @Bunga Bunga Cinta ade nyeah?..kat mana ain..leh pegi repeat balik nnt..serious xtau ade kat malaysia..hehe..

    ReplyDelete
  7. @IntaNBerliaN falsya xtau la ina..dieorg kate ade kat malaysia tp xtau la plak kat mana..kene google nieh..hehe..

    ReplyDelete
  8. ada la...nanti kita pegi hahaha
    dekat2 je the mines tp mahai woo

    ReplyDelete
  9. @Nana alaaaa mines jer..dekat je..nnt kite gie kayh..selalu program kite jer mia ikut..nie kire program mia la plak..hahahaha..padahal xde kene-mengena pun..;p

    ReplyDelete
  10. tapi yg itik AUSSIE .... kira mmg baloi gak naik .. hihihihi

    ReplyDelete
  11. @Mama Khairan aka Rudy hehe..itik aussie dh ade adik-beradik kat malaysia dh..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...