Monday, February 27, 2012

:: Sea World @ Gold Coast Australia - Part 2 ::

The previous entry panjang sgt..that's why ade part 2..okayh,where were we..ooo yaaaaa,penguin..kan previous entry yg ujung2 ade mention kiteorg masuk Penguin Encounter..first time tgk penguin live dpn mata tau..they are soooo damn cute..rase mcm nak hug hug cuddle cuddle jer..ngan the way they walk..chumel gile..heehehe..

penguin tgh pup pup..hehe..

nampak gayanye mcm akan ade part 3 jer..bkn xnk letak pic nie kat dlm page2 tuh, tp nnt xnmpk la ke-chumel-an penguin2 nieh..nnt semua gambo kecik2 jer..canner?..

Then after kat Penguin Encounter nie,kiteorg gie tgk show..sea lion punye show..serious best..pandai betul sea lion tuh berlakon..geram jer..
 kat Sea World ade map so no worries okayh..
xbrape nak ingat la jln cite mcm mana.tp mcm sea lion nie kire geng2 detective la nak tangkap penjahat..penjahat yg pakai baju warna purple tuh..mcm best gile..lawak n cute pun ade tgk gelagat sea lion tuh..pandai berlakon..comel gile..hehe..

Mmg akan ade yg part 3 la sbb ade lg cite..sabar ye..






9 comments:

  1. nak tgk gambo pemandangan jer. x nak tgk gambo org tgh menyulam buih2 di lautan tu... hahahha

    ReplyDelete
  2. haa..penah aku tgk kt langkawi la penguin..ade je kt mesia..hahahaha

    ReplyDelete
  3. @watyz hahaaha..pemandangan xde la waty..ko try google search mesti ade..hehe..

    ReplyDelete
  4. @~diAhOntHeblOg~ ade ker?...tp ko tgk penguin langkawi..aku tgk penguin gold coast..statement xleh blah kan..hahahahaha..

    ReplyDelete
  5. @~diAhOntHeblOg~: eh ada ke peguin kat malaysia? eh zoo ada kan?

    ReplyDelete
  6. byk nye peguinnnnnnnnnn......kan best dapat peluk dia tgh sejuk2 tu.hahaha

    ReplyDelete
  7. @Cik FaRiZaM byk sgt..teringin nak oegang penguin..tp xleh..hehehe..

    ReplyDelete
  8. byknya peguin.. serius nmpk best tempat nih!!

    ReplyDelete
  9. @IntaNBerliaN itu la..suke tgk penguin2 tuh..hehe..comel gile..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...