Wednesday, February 22, 2012

:: JAIS?????????? ::

JAIS????????..treng treng treng..ape yg mak buat kat JAIS tuh..seramm niehh..hahaha..wat Kad Nikah la..xkan la dah kawen2 pun kene tangkap basah gak kut..hehee..ari tuh nak pegi, ari tuh la baru terkial-kial amek gambo passport..gambo dh ade tp free hair la plak kan..mau kene tomoi ngan akak kaunter tuh kang..dh tau rules lagi gatal2 nak bwk gambo xpakai tudung..hehehe..so terpaksa la balik umah mak pinjam tudung..nasib baik la umah mak sekangkang kera jer..kera pun gelak sbb kene kangkang skit jer.hahaha..

Main sebat je tudung mana asal boleh jer janji bertutup..pakai dr umah tau u'olls..hehe..terus start kete gie kedai cina dpn umah utk amek gambo..pastu terus amek mok mok kat workshop sementara tunggu gambo siap..mok mok gie anto kete adik die kt sana..terkejut mok mok bini die pakai tudung..hahahaha..bile gambo dh siap terus shoot gie JAIS Shah Alam..

mcm makcik2 kan..haha..tembam nye lahai pipi mak nie..

xsuke la mok mok shave muke die licin mcm nie..gonjeng sgtttttt..

mok mok siap ckp pakai tudung kene behave bile amek gambo..tp xleh laaaaa mok mok..canner..haha..
Gambo dlm kete mmg harus ade okayh..redho jer la ye kawan2..haahaha..

Tp bile tgk jam kan dh nak masuk lunch time..kang sia2 je pegi sana tutup plak..bkn plak okayh mmg confirm tutup..hehe..so singgah dulu MC'D kat MRR2 tuh dulu makan seround..

yummiehhh..sedapnye sekali-sekala pekene MC'D

 comot mok mok makan
gendang-gendut tali kecapi..kenyang perut senang hati..wahahaa..

Bile dh settled kat JAIS tuh,terus gie The Curve sbb nak anto alter dress kat Za-Altera..sekali kene 30hengget la kan..nak alter nye skit je kut..dh la lama plak tuh kene tinggalkan..2 minggu..hadooooo..anto la gak sbb xtau nak anto kat mana lagi dh..after dh settled kat Za-Altera,tetibe je tekak haus..tetibe la jugak teringin nak minum Chatime..mmg fav betul..nak2 plak letak Black Pearl dlm tuh..perghhhh, marvelous..suke beli kat Chatime nieh sbb dieorg x kedekut Black Pearl..mmg byk okayh..

even dh settled kt JAIS pun tudung x bukak okayh..hehe..

my fav ever

see see look look at the Black Pearl..bykkan kan..my GOD,fav betul..




18 comments:

  1. heeee. comel tgk pipi gebu dia. :D

    ReplyDelete
  2. @tiera hehehe..tembam kan..smp tertutup line tudung..;D

    ReplyDelete
  3. comel la awak ni pakai tudung
    kakakaaa
    sumpah comel
    *tak gelak*

    ReplyDelete
  4. cantik nye falsya pakai tudung,ayu je.

    ReplyDelete
  5. @SyaNa comel ker syana..wahaha..bile ko gelak wat aku mcm terkonpius kejap..hahaha

    ReplyDelete
  6. LAINN NYE MUKE U Dear... cute je..

    tang mok mok tu mmg x semengah le tiap gambo dia ye.. sabo je ler , pe katou pakaikan dia tudung, agak2 dia behave x? hihihihihi

    AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNN (doa ku dr jauh, ceh cm jauh no kan )

    ReplyDelete
  7. alololo tomeyyyy mcm budak2

    aku aminkan

    ReplyDelete
  8. @fazilzura mcm makcik2 qkan muke i..hehehe..rasenye sama gak xde beza rupe mok mok...xbehave pun..hehe..

    ReplyDelete
  9. @amiey leeMmg bdk2 la amiey..baru 17 thm..huahuahuahuahua..

    ReplyDelete
  10. alalala.. falsya it's ok. take your time. macam i dulu, it was last 2 years. fikir sehabis baik. mula-mula hampeh jugak, sebab pakai tudung tapi baju still lengan pendek. tapi dah lama-lama baru lah boleh biasa sket-sket.

    anyway, chatime tu memang addicted lah bila dah cuba sekali.. :D

    ReplyDelete
  11. @ak yuyunz that's why la..tgh nak prepare fizikal n mental..baju pun semua kene tukar nie..hehe..

    Kannnn..sgt addicted..sbb black pearl kat chatime tuh byk..hehe..

    ReplyDelete
  12. cantik ko pakai tudung. black pearl tu kalo abg iman ade jgn harap la ko dpt weh. dia sorang je ngadap ble abis. :)

    ReplyDelete
  13. @watyz cantek ker nyah..hahaha..alaaaa,kalo mcm tuh aku kene sorok2 dr abg iman laaa..kang nmpk buruk plak kalau org tua berebut ngan bdk2..hahahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...