Friday, February 24, 2012

:: I'm Officially Addicted to Caffeine ::

Skang nie seriously mak dh addicted ngan caffeine..pagi2 masuk opis mesti nak kene minum nescafe..xtau asal..dh ketagih caffeine la pulakkkk...hadooooo..dulu mmg nak minum nescafe pun boleh kire how many times....mmg sgt2 xsuke nescafe..coffee pun bile time teringin jer..itu pun mmg sgt rare la nak nmpk mak nieh minum..kire mcm kalau order air nescafe or coffee,mok mok pandang pelik jer.."are u sure nak order nescafe/coffee?"..sbb mmg amat sekali jarang2..tp end up mmg xkan abis pun air tuh sbb xkene ngan tekak..pahit la ape la..terpaksa la order air lain..n terpaksa la mok mok yg abiskan..hehe..tp skanggggggggggg, lihatlahhhh duniaaaa!!!..owh tidakk!!!!!..

Sbb kalau dulu try2 minum nescafe kan,confirm lepas tuh mengantuk..mengantuk yg mcm 10hari x tido..kalau kat opis kan sgt la seksa sbb mata mmg xleh nak bukak sgt2..time tuh baru terpikir yg bestnye kalau mak nie mmg jenis tido mata terbukak..mesti org x perasan tido..huahuahua..itu salah satu sbb mmg xsuke minum nescafe..no no no..tp skang tidak lagi ye u'olls..*sigh*..tp kalau nescafe mmg nescafe O jer la..nak minum yg letak susu2 manis tuh mmg xlah..xtertelan..tp nescafe hanyalah dr buatan tangan sendri..hehehee..


6 comments:

  1. Hahahah sama la mcm aku ketageh dah tiap pg kt opis mest wat nescafe susus
    Aku jenis pelik skit
    Kul 11 xle mnm dah nnt sakit kepala
    So klw nk mnm nescafe kena mnm b4 kul 11 pg

    ReplyDelete
  2. @Nana sama la kite..tp aku xde SUSUS..hahaha..

    lg teruk smp kene ade time bagai..haahaha..

    ReplyDelete
  3. saya pulak kalu minum nescaffe asyik nak kencing je.. bila kencing u, mulalah bau nescaffe..hahahhah

    ReplyDelete
  4. @IntaNBerliaN hahahaha..sama la kite ina..bau je nescafe..hehehe..

    ReplyDelete
  5. Welcome to the club..
    Kita kena minum before tido sekali
    Sebab kalau tak minum, takleh tido..
    Kronik monik tonik !

    ReplyDelete
  6. @kakakdegil adeh..ssh la kak nonie..mak aii..nie dh peminum nescafe tegar dh nie..hahahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...