Wednesday, February 1, 2012

:: Birthday WishList ::

Ermmmmm,gedik kan..padahal birthday lmbt lg kut..ujung tahun plak tuh..17.11..tp kalau nak celebrate 17.12 pun boleh gak..hehehehe..kene la pikir wish list ape..kalau pikir awal2,byk la pilihan utk mok mok pikir nak belikan ape utk my birthday..some more kalau tetibe terpikir yg lain boleh tambahkan dlm wishlist je..ahaha..kadang ngan mok mok nie kene hint2..mule2 die mcm layan x layan but sebenarnye die terima input jer..serious tau..contoh la kayh..kalau ckp,

aii : "i nak cincin berlian yg ade certificate tp batu besar skit"..
(gile x ingat mintak mcm nie..hahaha..)
mok mok : "u ade duit,u beli la sendri"..
(itu la jawapan yg selalu sgt mak dpt..)
aii : u kan husband i yg terchenta..u la kene belikan..
mok mok : okayh..bak sini duit i gie belikan..
aii : nape pulak duit i..
mok mok : ye la sbb u yg suruh i belikan..bak la duit..i gie tolong belikan..
damn!!!..bagai ditusuk sembilu kasih..

Mule2 mmg mcm tuh tp nnt bile dh smp time mesti like "TADAAAAA"..rupenye brg yg penah mak duk sebut2..hahaha..

wishlist utk tahun nie :-

1. Jam Tissot
TISSOT Women..
2. Camera...xdpt DSLR pun xpe la..camera compact pun jd la..

mcm nie pun jadi la..i dh survey harga yg latest..xde la mahal mana pun..u still lg leh belikan la..wink wink..

yg no. 3 dan seterusnye nnt i update hoccey mok mok..




*next entry nnt mak cite ape yg mak hint2 dpt..hehehe..*

4 comments:

  1. wahhhh....dpt jam ke?kite teringin nak beli kamera DSLR, tp kalau tk dpt DSLR pon tkpe.beli yg kamera digital tu tp ada lense tu, dlm rm1500 kot.tp tk leh gak beli wat masa skrang.duit tkde.

    ReplyDelete
  2. xdpt pun..itu wishlist jer..dgn harapan nnt dpt gak..hehe..sape yg xnk DSLR..tp kalau xdpt tuh dpt compact pun jd la..hehe..

    ReplyDelete
  3. @watyz dh kate pun wishlist..cukup bgs la aku mintak mcm tuh..kalau aku mintak umah banglo ke,kete BMW ker,mai tercerry-berry laki aku...wahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...