Friday, February 10, 2012

:: Why Why Why ::

Tell me why, ain't nothing but a heartache..tell me why, ain't nothing but a mistake, tell me why..i never wanna hear u say, coz i want it that way..muahahahaha..tetibe je kan..dh lama dh x dgr lagu BSB nieh..hahahaha..



Marah nie marah nie..geram nie geram nieh..geram aku sungguh geram,geram geram (penah dgr x lagu bengong nieh..xpenah dgr?????..xpe..abaikan jer..haha)..geram ngan diri sendri sebenarnye nie..don't know why lately nie kerap sgt lupe nak bwk hp gie opis..aaaarrrggghhh!!!..dh brape ari ntah asyik terlupe jer..not becoz faktor usia okayh..i'm still young u see..always sweet 19..hahaha..haihhh,dh jauh dr umah baru la teringat hp tertinggal..damnnn it!!!..niat di hati nak je patah balik tp disbbkan jalan yg mak lalu tuh mmg xde u-turn,straight je all the way, dh kate pun ikut highway, mmg jawabnye kene batalkan je la niat nak patah balik..gegurl stress!!..gegurl stress!!..ade x sape2 yg baik hati nak tolong hamek kan hp kat umah pastu anto kat opis..wink wink wink wink..hehehe..ari Jumaat ape salahnye wat amal jariah skit..hikhikhik..

To all my gurlfriends,kalau wassup wassup tuh aku senyap je x berjawab, itu sbb hp aku tertinggal kat umah..nana mia sile la update kat mana2 yg aku baca result interbiu ko tuh okayh..jgn kat FB sbb kt opis aku kene block..uwaaaa!!!..




8 comments:

  1. tua kutuk xsedo diri..gini la gamaknye..ahahhahaha...ape la ko igt ni sya..ade kang aku jual BB ko tuh..xpon ganti ngn BB china yg aku bg Mia tu..hahahahah

    ReplyDelete
  2. @~diAhOntHeblOg~ bangang ko nieh..ko ye la kalau tertinggal boleh balik..dekat je..aku jauh la gile..BB china xnak..nnt meletup abis tinge aiii..xleh la mok mok aii nak gigit2 cuping tinge kecilku..wahahahahah..

    ReplyDelete
  3. WAKAKAKAKA.. ni sure penangan mlm td gigit2 cuping tinge kan kan .. tu yg hp pun xbwk

    ReplyDelete
  4. @fazilzura hahahaha..lagu tuh smp skang duk terngiang2 dlm tinge nieh..waahahha..

    ReplyDelete
  5. hihihihiii... lwk giler lirik lagu tu... sape yg buat lirik lagu tu ek...

    sweet la pulak baby tuh...! sy doakan falsya cpt dapat babylah sbb falsya ni cantik mesti ank pun comel je nanti..hihii

    *tetibe ckp pasal anak..kikikii*

    ReplyDelete
  6. @IntaNBerliaN xtau la ina sape yg wat..kt youtube ade..hehe..

    Amin amin amin..harap2 masin mulut ina nnt dpt baby cpt..hehe..tq ina..xpe2..bgs gak dpt anak cpt2..leh sama bijak mcm anak ina..;)

    ReplyDelete
  7. hihii... moga2 g gold coast berdua.. balik bertiga la yer..hahhahhahha...

    moga2 2nd honeymon ni 'menjadi'.. kikikii... mksud sy.. anaklah yg jadi tu.. :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...