Wednesday, February 8, 2012

:: Cepat La Jumaat ::

X sabar rasenye nak tunggu ari Jumaat..kenapa Jumaat?...jeng3..sbb Jumaat adalah penghulu segala hari..cewahhhh..propa la ko nie sya..hehe..ari Jumaat sebenarnye ditunggu2 oleh all my gurlfriends gak..sbb ari Jumaat nnt baru dpt result whether nana dpt ke idak keje yg die gie interview jd secretary datuk mana ntah..datuk u jgn main2..merasa jadi datin time opis hour ko na..keeeellllasss!!!..hahaha..

Kiteorg mmg mengharap sgt yg nana diterima sbb kiteorg x sanggup berpisah ngan si mek nana nie..nnt dh x cukup dh korum gurlfriends..dh xde dh ber-4..dh xleh dh nak berjimba 4 org..dh xde dh nnt nak tadah2 muke kat camera canggih si nana..sedihhhhhh!!..sbb amrul ade hint2 kalau xdpt keje kat sini die suruh nana balik Kluang..owh tidak!!!..kami x sanggup berpisah..tp kalau itu jln yg terbaek,kami redha walaupun berat sgt hati nak melepaskan nana pegi..

lagu nie utk saya tujukan utk nana...mic check mic check.. :-

Andai kau pergi,
Andai kau pergi,
Andai kau pergi,hilanglah arahku,
Jangan kau pergi,
Usah kau pergi,
Andai kau pergi,
Hampir pasti berteman pilu sepanjang hayatku.......

Dentummmmm,dentammmmm,kilat sambar-menyambar..alhamdulillah kalau ujan..xde la panas sgt..hehehe..aku pun xtau na nape tetibe keluar lagu nieh..hahahaha..redho je la ye..kiteorg harap sgt2 yg ko dpt lah keje tuh..AMIN AMIN AMIN!!!..

14 comments:

  1. sebak aku..
    esok ada lg intebiu
    doakan aku ek
    KLUANG ek pembetulan bukan KUANG
    kuang tu dekat je kt sungai buloh hahah
    klw aku pindah dok kuang pon ari2 bole berjimba2

    ReplyDelete
  2. eleh ko sebenarnya tak sabar jumaat sebab lain...nak fly 8 jam hahaa

    ReplyDelete
  3. @Nana AMIN..aku doakan ko dt la keje kat sini..halamak,shilap la plak..hahaha..

    aku fly ahad malam la weh..lmbt lagi tuh..wahaha..aku tgh get ready nak mantapkan buntut aku sbb kene duduk dlm flight 8 jam..hehehe..

    ReplyDelete
  4. untung la dapat memanaskan montot dl flight ni..kakkakakak...

    sadis jaa baca...insyallah ada rezeki nana kat KL ni kan....sadis...kalo kena g kluang...

    ReplyDelete
  5. huhu sedeh plak aku baca..sbb benda ni dah jadi pada aku n bff aku..skrg suma dok jauh2 sedehhh

    aku lagi la 5 org kawan2 dri tadika, masuk sekolah sama2 naik basikal sama2, g sekolah rendah n agama sama2, naik bas sama2, sekolah menengah sama2, g berjimba2 sama2, keje lpas spm kat kilang pun sama2.. alih2 skrg suma dh kawin tgl sorang lagi minggu ni..nak kawin dah...huhuhu sedehhhhhh rasa mcm cepat nya la aku dh tua heheheheheh

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. huhuhuh...Ya Allah..murahkan la rezeki nana..biar dpt la keje kt KL ni..huhu..

    Nanti si nana keding da kawen pon semua dekat2 dah..ko je jauh sket kt gombak tu sya...ahhahahahahahahahahahha

    ReplyDelete
  8. @syawalsimpsons untung bile dh smp seksa bile nak mengadap 8 jam tuh..adoii..kebas muntut mak..hahaha..

    ReplyDelete
  9. @amiey lee sedihkan amiey..kalau xde gile terasa kut..uwaaaa..nasib la ko dpt memahami..hehhe..

    ReplyDelete
  10. @~diAhOntHeblOg~ gombak tuh mmg jauh sgt pun..hutak mu gombak tuh jauh..xde maknenye..ingat aku dok seremban ke pe..OMG!!!..

    ReplyDelete
  11. mmg sedihkan kalu tpksa berpisah dgn bff tp kalu nana xdpt keje tu or tpksa ikut amrul.. maybe itu pun yg tbaik gak utk nana.. sbbnya takkan falsya je nak duk dkt dgn hubby... amrul pun nak duk dkt gak dgn wife dia...hihiii

    ReplyDelete
  12. @IntaNBerliaN itu la ina..mcm mana pun kami redha..kiteorg phm situation dieorg..lama sgt dh mcm tuh..hehe..

    ReplyDelete
  13. insyaAllah kalo dh rezeki x kemana. tp aku lagik suka dia g dok kluang sbb ble tambah umat Muhammad S.A.W. hahahha....

    ReplyDelete
  14. @watyz insyaALLAH..wahahaha..xleh blah statement..tp betul gak..mia nak adik katenye..hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...